Ja wiem czy tak wcześnie, według mnie to tak około 17 zrobić, zajechać można na parking magnolii i cyknąć nawet jakąś sesje przy świetle latarni . No nie wiem, ja postaram się dostosować do reszty.
Można na magnolii się umówić w miejscu gdzie nie ma aut, żeby każdy mógł stać koło siebie, a nie w innych miejscach . Co do mnie to prawdopodobnie będę, może być tak że przyjadę i będę siedział, a może być tak że wpadnę na chwilkę, i będę musiał uciekać .
mi bardziej pasuje wczesniejsza godzina bo bede wracal na wieczor do Lca. konkretnie nie podam ale jak kolega Chudy wczesniej pisal mysle ze bedzie OK i mialbym z kim wracac do Lca chyba ze Ty chudy nie wracasz od razu po spociku
pozdro
Silnik: ABD Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 258 Skąd: JAVWOR
Wysłany: 2009-11-07, 10:44
strzeliniasty, ok tylko o której jest ten spocik???i ile osób ma byc bo z tego co sie orientuje to chyba mało
może kolesia wezme ze soba..on tez jest na forum..