Wysłany: 2008-05-03, 00:15 może jakiś zlocik w brzeszczach albo oświęcimiu
posiadacze golfonów łączcie sie <lol> kurde trzeba co pomysleć o stworzeniu grupy na naszym terenie o ile wiem niema rzadnej a jak jade ulcą to co drugie auto to golf :) szukam chętnych :)
no witam panowie wreszcie ktos na mój apel odpowiedział no to mozna by sie było kiedys zjechac oblukac na czym stoimy czy da się jakąs grupe założyć:) mi tez pasuje oświęcim tez moge ludzi skołowac tylko jeszcze termin
[ Dodano: 2008-05-04, 23:09 ]
najlepiej jakas sobota
[ Dodano: 2008-05-04, 23:11 ]
a miejsce to chyba kurde tyklko kauflad albo parking kolo chemika tej szkoły bo noy wybrukowany i duzy tylko blisko komisariatu
oki oki a myslimy cos zeby wiecej osób zebrac i gdzies jechac czy tylko tak narazie orientacyjnie no to za dwa tygodnie w sobote kolo 16 pod kauflandem
Silnik: AAM :D
Wysłany: 2008-05-04, 22:41
Cytat:
czepi napisał/a:
może się też dołączę do spocika... wkońcu oświęcim to niedaleko
no w sumie niebyło by zle kurde czym więcej tym lepeij
[ Dodano: 2008-05-04, 23:35 ]
Y@RO napisał/a:
Wydaje mi sie ze jak narazie tak orientacyjnie, zeby sie spotkac, pogadac i ugadac sie na nastepny raz i moze jakis grill
no niebyło by to głupie w sumie oki to pzypominaj sie i staraj sie kogoś zebrac jeszcze
OK nie ma problemu. ) VRka sie jakas znajdzie a moze i dwie Scirocco na culta zrobionego hehe itd
_________________ Zapraszam do komentowania i oglądania