Wysłany: 2010-11-02, 19:36 Może jakiś SPOCIK w grupie WLKP
Widzę,że tak często spotujecie w grupie WLKP,że aż nie wiem gdzie i kiedy podjechać,więc proponuje termin 27-11-10 może Śrem miejscówkę może kolega sweetboy90, poda
[ Dodano: 2010-11-03, 18:54 ]
czyżby nie było chętnych podobno jest grupa WLKP
Jak widzę grupa WLKP aktywna jak mało która - jeśli znajdzie się jakaś grupa osób chętna na mały spot (najlepiej w ciągu weekendu bo w tygodniu to zawalony pracą jestem) to poproszę o info.
_________________ VW Golf 3 1.8 Automat - dla wygody...
Silnik: 1Z + Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 16 Lut 2011 Posty: 287 Skąd: Poznan
Wysłany: 2011-10-16, 15:29
Tu Poznań.
Spoty vwgolf.pl i (nie tylko) sa co czwartek i niedziele w Poznaniu.
Od 17:30 na ul. Serbskiej przy makro,mc Donalds.
Frekwencja jest dość ciekawa. Zależy od pogody.
Ale jak pada to obok jest kryty parking w C.H. Plaza.
A jak zimno to grzany parking podziemny w C.H. Pestka.
Zapraszam i pzdr
Silnik: 1.4 -> wiatr we włosach :D
Wysłany: 2011-10-17, 12:37
Oooo proszę a ja tak szukam i szukam ludzi z Poznania i okolic na tym forum.. bo na ulicach to nas troszkę jeździ, a jak co do czego to na forum cisza Patrzyłam info o zlotach w wlkp i też nic nie moglam znaleźć aż do teraz co mnie bardzo cieszy, że nareszcie ktoś się za to zabrał
_________________ Nigdy nie przestanę marzyć, jak człowiek nie marzy - umiera.
Silnik: 1.4 -> wiatr we włosach :D
Wysłany: 2011-10-17, 18:07
Yhm... ale ja nie posiadam tak ładnie wymodzonego autka.. heh Mój Golferek jest raczej zwyczajny.. ma zaledwie drobne zmiany a na tych filmikach to furencje jak sie patrzy
Poza tym ja bym się pisała ale na zlocik golferków
_________________ Nigdy nie przestanę marzyć, jak człowiek nie marzy - umiera.
Silnik: AFN Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 38 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-10-17, 18:36
Letta22, kazdy jest mile widziany, nie boj sie a zloty golfow to bardziej pod Carmenem w czwartki, lub pestka lub plaza w zaleznosci od pogody tak jak pisal maciej78 zapraszamy