Rok temu z Wawy jechaliśmy niezbyt liczną ekipą, bodajże 7 golfów. Zorganizowane grupy to ciężka sprawa, ale możemy się umówić, że łódzkie wpada po nas po drodze i śmigamy wielką ekipą
Termin jest dobry, bo większe szanse na pogodę Majóvwka zeszłoroczna otrzymała słuszne miano Deszczóvwki 2009
Silnik: 1,4
Wysłany: 2010-05-07, 19:48
sirGrzesio, mozesz zaliczyc i jeden i drugi wyjazdy
Do Ulezy nie jest daleko z Lodzi
Ja sie wybieram razem z warszawska delegacja!
W zeszlym roku przegapilem Trzeba nadrobic
A co Plock na to? Wybieracie sie?
widzę wielką cisze!! chyba tak nie powinno być Panowie i Panie gdzie się spotykamy kto jedzie z Wawki, która godzinka do wyjazdu niedaleko a przydałoby się coś ogarnać w tej kwestii więc??
[ Dodano: 2010-06-24, 00:15 ]
ale sie rozpisali heheheh
Ja mam już praktycznie gotowe auto Poszukam jeszcze zeszłorocznego stolika i spróbuję skompletować rurki od pawilonu hehehh
wyjazd planujemy o 15 z Wawy. Rok temu startowaliśmy z Promenady na Ostrobramskiej, ale coś PJ mówił że hopki tam są niemiłe. Z drugiej strony Dziku z Igorem jakoś tam wtedy dotarli, więc myślę, że to dobre miejsce na start.
wyjazd planujemy o 15 z Wawy. Rok temu startowaliśmy z Promenady na Ostrobramskiej, ale coś PJ mówił że hopki tam są niemiłe. Z drugiej strony Dziku z Igorem jakoś tam wtedy dotarli, więc myślę, że to dobre miejsce na start.
są hopki ale można wjechać zjazdem na shell a nie na promenade bezpośrednio i przejezdzać przez parking.
Życzę Wam udanego zlotu i świetnej pogody, która podobno ma być. I szerokości Panowie szerokości