Zgłaszam powrót w jednym kawałku Fajnie było, pogoda ogólnie fajna, jedynie z rana chmury i zimno. W tym roku wróciliśmy bez pucharów, ale zabawa była całkiem fajna dlatego zlot na plus.
Do minusów zaliczam małą ilość aut - zdaje mi się, że rok temu było ich dużo więcej. Dodatkowo ToiToi zapełnił się w zastraszającym tempie
dobra ja niedługo zapodam fotki ale czy wszyscy wyrażają zgodę na wstawienie aha i czy wstawić na picasse czy jako plik do ściągnięcia?? jakbyście woleli?? i tak przy okazji to dzięki wszystkim za fajną zabawę było elegancko. Faktycznie było mniej samochodów, ale imprezę uznaje za udaną było konkretnie trochę przy jarałem sobie nos, ale niektórzy mają gorzej hehehehe dzięki jeszcze raz!!!
Ostatnio zmieniony przez flash15 2010-06-27, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
luki34, weż pod uwagę ze przez powodzie dużo osób nie dojechało, a drugie ale to za miesiąc jest vwmania - i nie ukrywam ze dużo osob bardziej nastawia sie na vwmanie niz na majóvwkę
Silnik: 1.8 PF Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 513 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-27, 18:01
flash15, zapodaj resztę naszych zdjęc na gg
Impreza udana poliki bolą od śmiechu
Mało aut Dj do bani ale takie imprezy tworzą ludzie Co pokazaliśmy w sobotę wieczorem jak można się bawić