.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
oto zaktualizowane zdjęcia troszke ich doszło ale nadal czekam na reszte zdjęć z dwóch aparatów niestety nie wiem ile zrobione zostało zdjęć na tych dwóch pozostałych ale fotki bede miał na dniach
i kilka ode mnie nie wszystki bo naprawde jest tego duuuzooo
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
seb [Usunięty]
Wysłany: 2009-05-25, 02:06
nie powiem staralem sie pstrykac ile wlezie, czesc fotek musialem pousowac czasami zlapalem smieszna "minke" ( czytaj, poakuzje jezyk, drapie sie po czesci ciala, itp) i poprostu nie chcialem zeby osoba ktora sie zobaczy zauwazyla siebie w dziwnej hmmmm sytuacji. Wlasnie koncze ladowac reszte fotek:), a co do alkoholikow to mielismy przerwe w trakcie deszczu wtedy spozycie spadalo......... dam nie widziales chyba jak pilo sie na pasie asfaltu, stanowczo zawyzyli srednia zlotu:) pozdrawiam Wszystkich bylo naprawde super:)