a tutaj pare fotek, ale bedie więcej, a późn iej jescz dodatkowo filmiki na YouTube także będzie co oglądać i wspominać jak to fajnie było przeciągnąć ToiToia samochodem i chodzić w mokrych butach hehe buahahahaha
Silnik: MK3: ABS 1.8 90KM 1995r., MK4: AGU 1.8T 150KM Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 36 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-24, 08:48
A ja jak zwykle przyjechałem na gotowe - czyli w sobotę
Szkoda że pogoda nie teges ale i tak warto było zajrzeć.
Nie wiem czy zdołam przejrzeć i wrzucić fotki jeszcze dziś. Dam w każdym razie znać.
Powiedzcie mi - czym zmyć z szyby ten cholerny klej po nalepce?
Powiedzcie mi - czym zmyć z szyby ten cholerny klej po nalepce?
jeżeli udało Ci się zdrapać samą nalepkę a został tylko klej to benzyna ekstrakcyjna powinna pomóc.
kurcze próbuje wrzucić te filmiki na youtube ale musiałem coś tam aktywować i czekam na email, i się doczekać nie mogę, jak tylko mi się uda to podam linki
Silnik: MK3: ABS 1.8 90KM 1995r., MK4: AGU 1.8T 150KM Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 36 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-24, 09:45
Dzięki dzięki
Nalepka jeszcze jest cała, próbowałem narazie na kawałku i zostaje klej.
Nie mam w domu benzyny ekstrakcyjnej - ale co tam, zostawię ją jeszcze na dzień lub dwa, będzie lans
Narazie przesiadam się na inne cudo:
szprychowane alufelgi
opony Michelin na kewlarze
czerwone aluminiowe zaciski hamulcowe
sportowa kierownica z ręcznie szytymi okładzinami
manetki zmiany biegów przy kierownicy
siedmiobiegowa przekładnia
oświedlenie led
kto zgadnie co to jest no kto
Zdradzę jak wrócę z przejażdżki