Silnik: 1,4 cl [ABD] Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Paź 2008 Posty: 277 Skąd: zielona gora
Wysłany: 2009-02-16, 22:05
Panowie nie ciagle trzeba,trzeba,trzeba sie ustawic ,tylko konkretnie gdzie i kiedy?.Ja jestem z zielonej gory,a duzo ludzi jest z gorzowa,proponuje swiebodzin ,kazdy bedzie mial porowno
Silnik: 2.0 gti 8v
Wiek: 20 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 255 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2009-03-03, 18:16
ide na kazda propozycje powracam po zimowej przerwie
[ Dodano: 2009-03-09, 16:06 ]
co jest panowie ?
moze wstepnie ile osob z zielonej gory ? wiem ze z krisem najprawdopodobniej jutro sie zobaczymy pod uz hehe
ja jestem tam praktycznie co niedziele jak nie swoim to z kolegom i nie tylko golfiki tam latają chociaż pasu juz za wiele nie zostało ale serdecznie zapraszam zapraszam pozdro
witam wszystkich lubuszan jestem nowym uzytkownikiem no ale nie jestem z lubuskiego ale blizej mam na zlociki do was bo w wiekopolsce nic sie nie dzieje specjalnego... no ogólnie jestem z wolsztyna to mam blizej organizujecie jakis spocik w naj blizszym czasie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum