spocik oceniam na duzy plus a zobaczenie zielonego "golfa" na pabianickiej (dobrze ze mial lampy ori bo dzieki nim mozna bylo stwierdzic ze to "golf") i mina goscia gdy wybuchlismy smiechem na widok jego auta bezcene
tak jest plany są...panowie będą jeszcze ciekawe spoty...
a ja zapomniałem tylko dodać że te 19 autek, to efekt spotkania trzech klubów:
vag łódź (www.vaglodz.pl), vw centrum (www.vaggrupe.fora.pl)
i naszej grupy łódzkiej golf3.pl....
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
stary kwestia gustu najważniejsze że jemu się podoba
koniec rozmywania tematu nie chodzi o kolor tylko o zderzaki itp szadi jak zacznie jezdzic na spoty to zrozumie o co chodzi i nie mowmy tu o gustach bo typ z tego golfa nie ma muzgu a co dopiero gust koniec tematu o aucie
Silnik: 1.4 Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 158 Skąd: DBWA
Wysłany: 2010-03-03, 21:44
Panie i Panowie jest pomysł na zrobienie małych flag Grupy Łódzkiej
oto projekty i cennik http://www.fotosik.pl/pok...d1d40ee234.html
czekam na wasze sugestie i uwagi takie flagi jak znalazł na otwarcie sezonu czas realizacji zamówienia to około 7-8 dni więc czasu nie za wiele
panowie, panie przypomniam 21 marca...niedziela, meldujemy się w Borkach, na otwarciu....godzina 11.00...
liczę że tablic rejstracyjnych z litera E na początku będzie sporo...jest to w naszym województwie...więc liczę na wszystkich...
bliżej terminu będzie podana informacja o miejscach zbiórki, aby wspólnie tam jechac
po rozmowie z sirgrzesiem, wstępnie ustaliliśmy, iż miejsca startu będą dwa:
w Łodzi i w Piotrkowie....tak aby każdemu było wygodnie....
[ Dodano: 2010-03-10, 10:39 ] jako że jutro czwartek, tak więc spotcik pod realem o 19.oo....
i proponuję spotkac się od razu pod realem....ja moge się spóźnic, wiem, że i yopek podjedzie po 19 prosto pod real, więc tak chyba na ten spot będzie najlepiej umówic sie odrazu na miejscu...
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ