panowie co wy na to zeby zorganizowac wiekszego spota wloclawek-plock-kutno -lódz gdzies midzy tymi miastami zeby kazdy mial mniej wiecej tak samo jazdy najpierw co o tym myslicie a pozniej w razie czego konkrety sie ustali
_________________ czorny27
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
Witam Panowie mam propozycje.A moze bysmy sie spotkali np.w Rzgowie.Jest tam duzy Plac przy ulicy Tuszynskiej Pod Halą Polros.Nikt nas stamtd nie pogodi wic to chyba niezly pomysl.Tylko jak troche sie ociepli.Czekam na propozycje z waszej strony.Pozdrawiam
to ja inaczej zapropnuje z kutna w sumie jestem tylko ja jak narazie a delkaruje sie na spot plock wloclawek i chcemy z wami sie skumac zeby zrobic wielkiego spota wiec rzgów od wloclawaka i plocka troche lezy to moze punkt cantralny kutno to jest dokladnie pomiedzy plockiem wloclwakiem i lodzia kazda strona bedzie miala ok 60km to to plosk z wloclawkiem maja podna setke do rzgowa grubo wiec czekam na opinie na ten temat.
w kutnie pl.pilsudskiego wieki parking(nawet na 150 vwejów) oswietlony w centrum miasta
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
gajdzik, wstepnie moze cos w drugiej polowie marca jak juz cieplej troszke zrobi jak koledzy a co dokladnego terminu to sie jeszcze ustali bardzie odpowiada wam w tygodniu czy raczej weekend
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
Silnik: 1.6 AEA & 1.4 ABD Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 1786 Skąd: ...WPN...
Wysłany: 2009-02-24, 10:17
i ja tu cosik napisze .koledzy miodzio by bylo jak by bylo cieplo no KUTNO jest dobrym rozwiazaniem ale weekend jest oki dla mnie no ciekawe jak dla iinnyycchh pozdrawiam ja tez zbiore pare autek
gajdzik, no to spoko chlopaki z wloclawka u siebie tez ogranizuja w niedziele takze smigneli by do kutna i wszyscy razem spotkalibysmy sie w eku wiec wiecej szczególów bedzie podawana na biezaco w temacie
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
spoko dobrze wiedziec ze te terminy odpadaja czyli tak jak pisalem wiecej szczególow bede pisal w temacie bo caly czas jestem w kontakcie z plowkiem i wloclawkiem to jakby co dawaj cynka kolesiom od siebie
MÓJ GOFEREK
aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
jasne, jasne, a jak tylko pojawi się termin to pisz, powysyłam wtedy wszytskim info na PW, a może jeszcze uda sie SWATA i kogoś z świętokrzyskiej namówic
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ