to calkiem nie zle plany kolor mi sie podoba na maksa. to ty nerwus jestes zeby swoje cacko samemu okaleczac. ale wiem jak to jest policja w bdg potrafi wkurwic i to nie malo
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Aro, gdzie sie wpierdzielasz???!!! bedzie spot bede wódka koks i panienki!!! nie to co u was bida z nedza bo co to mogl byc za spot jak mnie zabraklo??? p.s slyszalem ze wyleczyles TOMKAKUTNO swoim passkiem jak to ma sie z prawda?? teraz bede musial obronic honor ABSow i Arkowi pokazac ze jedyne wyjscie dla jego passak to BOSH i wozek
[ Dodano: 2008-11-22, 14:08 ] Golfik1986, to bylo calkiem rpzydpakiem bo grilla juz raz kleilem po prostu jak uslysalem ze mam mu pokazac atest spawacza tlumika to myslalem ze wyjde z siebie juz nic nie mowilem bo nie mialem gasnicy wiec wiadomo "tak oczywiscie panie wladzo"
TOMEK 84, jedziesz z inowroclawia??? nie przejmuj sie stary ja tez na przodzie mam stalowki juz golf wyglada jak idz i nie wracaj Golfik1986, wydech jest normlany... zwyczajny tuningowy tlumik bez jakis wielkich pierdziaw wiec normy halasu zapewne nie sa przekraczane (sam bym z takim zwariowal) wiec jest delikatny basowy dzwiek a on sie doczepil ze nie wyglada to mu na serie i bylo przerabiane wiec chce zobaczyc atest (myslalem ze chodzi mu o atest samego tlumika na co powiedzial ze taki go nie obchodzi bo moge go sobie na allegro kupic, chce atest zakladajacego mi ten tlumik czyt.spawacza)na co mi kopara opadla...Aro, smaruj dupsko swojego passka cebula beda baty jak ta lala KLADE 100 na stol i stajemy
tak jade z ina
na 14tkach-stalówkach i każdy większy garb w podłodze czuje
ja już przyzwyczajiłem sie do tych małych wąskich kółek
lepiej się laczka pali he he he
TOMEK 84, w takim razie o ile pojade na 100% bede jechal ta sama trasa tyle ze ja swoj rejs zaczynam od NWW czyli w polowie Twojej drogi z Ina do BDG wiec jak cos mozna sie zgadac i ruszyc z tamtad razem tylko ze ja caly pradocin musze jechac z 70 bo za duze koleiny sa a na nowy srodkowy tlumik i miske olejowa mnie nie stac:P
co w NWW??? gdzie sa te gofliki??? jezdzi pare co prawda ale ja nic specjlanego procz mojego nie widzialem hehe nie no joke
[ Dodano: 2008-11-22, 17:36 ]
a o ktorej to si zgdamy blizej terminu po prostu jak bede wiecej wiedzial wszystko zalezy od pogody hehe moze to byc za 15 20 lub 19 30 jeszcze sie zobaczy