niee tam sie zjezdzaja ludzie z vwgolf.pl vwzone.pl itp stron wiec bedzie napewno ktos jeszcze... ja sie chyba wybieram chociaz samochod mam w kawalkach ale nie chce mi sie siedziec w domu
[ Dodano: 2008-11-21, 18:01 ] TOMEK 84, do 20 jest jeszcze 2h nie dasz rady??
panowie bylem na tym spocie u musze przyznac ze bylo nawet calkiem niezle... moze za tydzien w piatek godzina 20 00 ktos reflektuje??? pytam juz teraz zeby potem nie bylo ze za pozno mowie chyba ze zbierzemy sie w kupe i zrobimy swoj spot deklarujcie sie
eyy ja tesh tam podjechalem na moment i jak dla mnie lipa stalo moze z 8 golfikow i koles jakas biala sportowka cos odczynial ale bez rewelki. Imper, jestem pod wrazeniem golferka jak dla mnie baja tylko za niski
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Golfik1986, to mogles podbic pogadac a ja taki osamotniony z naszego forum... wiesz co prawda z poczatku bylo wiecej niz 8 aut bo ludzie zaczeli szybko sie w miare rozchodzic(Zakupy w tesco itp) a co do mojego gofra to dzieki wielkie za taka ocene ale uwierz mi ze jak go umyje zrobie to co mam zrobic i wstawie alusy na przod znow to bedzie nie do poznania pozdrawiam i licze ze inni uzytkownicy z naszego regionu troche sie zmobilizuja do dzialania
hehe tesh wybralem zakupy w tesco. ja zbytnio nie mam sie czym pokazywac bo nie mam nic narazie zrobione bo samochod mam nie cale 2 miechy ale wszystko w swoim czasie ale twoj bajera a lakier miales taki od kupna czy dales do malowania??
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Golfik1986, historia tego auta jest troche zakrecona... ze tak pwowiem on byl juz wczesniej u mnie w rodzinie ale mial male bum (jak widac po drzwiach) po tej stluczce stal prawie pol roku u mnie na podworku (auto juz mialo wtedy taki lakier) nie garazowane niestety co bardzo zle na niego zadzialalo... postanowilem cos z tym fantem zrobic i po parodniowych negocjacjach kluczyki do tego golfa trafily w moje rece... jak na razie jestem w dolku finansowym bo auto utrzymuje SAM a musialem zajac sie na samym poczatku podstawowymi sprawami nowe ako, oc, uklad hamulcowy (jeszcze nie skonczone) itp. teraz wlasnie pracuje nad wnetrzem w swoim garazu... poki co planem jest powrot do serii wizulanie (procz kierownicy i drazka zmiany biegow) a potem za porzadek z oswitrleniem sie biore... na wiosne blacharka i felgi a jak zstarczy kasy to nowe oswitlenie na lato z reszta zobaczymy co i jak bedzie bo poki co to sa same plany
[ Dodano: 2008-11-22, 13:56 ]
jeszcze grill mam do wymiany bo podczas kontorli policji polamalem go z nerwow przypadkiem