siemka a lotnisko jest rowne?? jeszcze fajnym miejscem jest parking przy Auchanie w legnicy tam gdzie stoja ciezarowki wiecznie jest pusty rowny i sporo miejsca
to ja już wiem kto dawno nie pokazywał się w legnicy!!!! Strzeliniasty tam stoi już od dłuższego czasu centrum handlowe- stop shop się nazywa i zawsze są problemy z parkowaniem!!! a lotnisko w krzywej gicio
eeeee fajny teren mozna jakies zawody zrobic ale z moim slizgajacym sie sprzeglem mam niewielkie szanse ale na najglosniejszy wydech nie macie ze mna szans haha kruchy co nie hehe
gdzie dokladnie jest to lotnisko jedni pisza ze kolo legnicy jedni ze kolo boleslawca
no ja tez sie dziwie troche jak slysze ze kolo legnicy bo jesli ktoś bedzie lecial autostrada od strony legnicy w kierunku granicy oczywiście:) to ma do lotniska jakies 50 km, a wiec tak jadac od legnicy jest to pierwszy zjazd z autostrady za tzw "zajazdem pod kogutem" w okmiach lub krzywej róznie na to ludzie mowią, potem jakies 5 km i mamy widoczne po lewej stronie ruskie bloki w lasku a na przeciwko, po prawej jak to bywa na autostradach:) jest zjazd z autostrady, pare metrów no i w sumie to jesteśmy na lotniku:), pisalem ze zjazd jest po prawej bo ostatnio koles tam tirem zawracal, stwierdzil ze jak nie ma na srodku barierek to moze sobie np zawrócić...i byla niezla masakra... oznakowanie tam jest srednie wiec nie przegapcie zjazdu
Strzeliniasty, w kwestii wydechu bijesz na głowe wszystkich i wszystko łacznie z startującym f16!!!! chciałbym być ale jak wypadnie w sobotę to na mnie nie liczcie panowie!!! jeśli chodzi o zloty to mnie ratują tylko niedzielne terminy!!! a jeśli chodzi o węgiel rozpałkę i tzatzikii to ja się tym zajmę!!!! jeśli w niedziele by było oczywiście..............
hmmm.... to musimy ustalić komu odpowiada odpowiedni termin??? habcio ja mieszkam koło Bolesławca a dokładnie to w Milikowie jakbyś był chętny to zgadamy się gdzieś w Bolcu i razem pojedziemy naszymi Golfikami co ty na to???