Ja się reż bardzo cieszę że się spotkaliśmy - dzięki wszystkim za wspólnego grilka Niech wszyscy których nie było gorzko płaczą bo widoki były naprawdę niecodzienne i atmosfera była zajebista!!
ps szkoda że dopiero jak pojechaliście mój koleś z L-ki przekabacił moją dziouche i mogłem sobie spokojnie spalić kapciora ! jeszcze raz pozdrawiam wszystkich bardzo jak widać wytrwałość popłaca
no to kruchy SZACUN
ah szkoda ze tego nie widzialem... wrzuc jakąś fote jak kapcia polileś
oj działo sie dzisiaj... nic tylko czekac na nastepny taki spot, prawdopodobnie tyle autek również bedzie w pierwszy majowy weekend...moze znow beda jakies "niezle akcje"
panowie ciesze sie ze sie wam udalo dzisiaj jednak chcialem przypomniec ze 18 kwietnia w swidnicy nad zalewem jest planowany kolejny grill grupy dolnoslaskiej
fajnie że bedzie taki sobie właśnie spot!!!!ale mnie nie będzie(- sobota!!!!! jak już wcześniej pisałem) ale bawcie się dobrze!!!!!! a w krzywej było zaje ale to bardzo zajebiaszczo!!! tylko żal mi tego kolesia który swoją ścigarą rozwalił tego hiluxa!!!! dobre to było- prawda chłopaki????