Ogolnie w koszalinie nie ma zadnego klubu czy jakos tak,czasami spotykamy sie ogolnie na bagiczu w niedziele,ale nie jest to zaden spot vw tylko wszystkie auta tam przyjezdzaja
Byly spoty koszalinskiego klubu tjuningowego ale tez kilka golfow sie sptykalo pare razy bylem,ale ogolnie takiego jakies klubu VW to nie ma w koszalinie,tak jak pisalem ja czasami smigam ze znajomymi w niedziele na bagicz ale teraz juz dawno nie bylem Pewnie po wakacjach zaczna sie znowu jakies wyjazdy hehe bo teraz to sie nie chce albo jezdzi ise na normalne zloty
Szkoda ze w Koszalinie nic sie nie dzieje:( widze ze na forum nie ma nas wielu z Koszalina. Mielibyscie chetnych vw i nie tylko aby sie jakos spotykac przynajmniej raz na 2 tyg??
Jest kilka golfikow w koszalinie ale nie z tego forum,a co do spotow to tak jak pisalem czasami odbywaja sie w bagiczu,ale czesciej jedziemy tam poprostu tak pogadac popatrzec jak sie scigaja
Wysłany: 2009-02-11, 18:38 Re: Koszalin spotkania wv maniakow!!!
rado napisał/a:
witam czy maniacy vw z Koszalina spotykaja sie jakiegos okreslonego dnia??
Maniacy z tego regionu mają swoją grupę, ja jestem jej twórcą i na pewno więcej informacji
o nas i o naszych zlotach znajdziesz tutaj HTTP://WWW.CMTEAM.PL
Maniacy z tego regionu mają swoją grupę, ja jestem jej twórcą i na pewno więcej informacji
o nas i o naszych zlotach znajdziesz tutaj HTTP://WWW.CMTEAM.PL
w dziale"ekipa" nie widze ani jednej golfiny III
_________________ Masz chwile:>? Zobacz moje MK3 :