Wysłany: 2009-08-14, 20:24 II Oficjalny Zlot Golf 3 Klub Polska
..::OFICJALNE INFORMACJE::..
I nareszcie! Druga edycja oficjalnego zlotu Golf3.pl ,oraz wszystkich aut z grupy VAG. Ubiegłoroczna edycja która stanowiła inauguracje corocznych zlotów organizowanych przez forum Golf3.pl - w Miałkówku - stanowiła solidne rozpoczęcie tradycji. Dopisała pogoda , były porządne autka no i najważniejsze dobra zabawa! Tegoroczna edycja również ma spełnić oczekiwania zlotowiczów co do dobrej atmosfery i miłego spędzenia weekendu w towarzystwie innych VW.posiadaczy. A teraz trochę oficjalnych informacji :
Miejsce zlotu : "Ośrodek RELAX" ,Wiśniowa Góra
Termin zlotu : 18-20.wrzesień.2009 (piątek-sobota-niedziela)
Godziny zlotu : Oficjalne rozpoczęcie w piątek 18. września o godz. 18:00. Zakończenie zlotu w niedzielę 20. września o godz. 12:00.
Rozplanowanie dni podczas zlotu:
Piątek 18.wrzesień
Oficjalne rozpoczęcie zlotu o godz. 18:00. Przydzielenie domków, rozbijanie namiotów itp. W piątek również będą trwały zapisy do konkurencji które odbędą się następnego dnia.
Sobota 19.wrzesień
Sobota jest już "dniem atrakcji" dla zlotowiczów, podczas którego odbędą się następujące konkurencje w określonych godzinach :
Konkurencje dla kierowców:
- Slalom (jak najszybszy przejazd z pkt.A do pkt.B po wyznaczonej trasie)
- Slalom precyzyjny ( w.w. slalom + utrudnienie w postaci piłeczki na masce ,którą trzeba dowieść do mety, w przypadku jej upuszczenia należy wysiąść i położyć ją z powrotem)
- Skręcona bania (ponownie slalom, z tym że na biegu wstecznym )
Konkurencje niezwiązane z prowadzeniem auta:
- Show&Shine (najładniejsze auto zlotu - głosowanie)
- RimZ (najładniejsza felga zlotu - głosowanie)
- LowRider (najniższe auto zlotu - mierzone od wahacza)
- Spoza gór i rzek (najdłuższy dystans pokonany na przybycie na zlot)
- Rzut dojazdówką na odległość
- Przeciąganie auta (konkurencja drużynowa, po 4os. w teamie)
- Do dna! (picie piwa na czas, jak najszybsze pokonanie puszki piwa oraz butelki (dwie kategorie)[własny browar - pełny!])
Po zakończeniu wszystkich konkurencji odbędzie się ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród ,oraz kontynuacja piątkowej "imprezy"
Niedziela 20.wrzesień
Koniec imprezy. Należy zdać domki w stanie jakim się je odbierało O godz. 12:00 następuje zakończenie zlotu więc do tego czasu trzeba się zwinąć.
Informacje cenowe :(opłaty związane z uczestnictwem na zlocie)
Koszt wjazdu na teren zlotu (ponoszony przez kierowcę samochodu; opłata za kierowcę i auto) - 15zł
Koszt wjazdu/wstępu na zlot dla innych (mowa tutaj o pasażerach oraz os.przychodzących) - 5zł
Wynajęcie domku :
domek 2 osobowy - bez wygód - 40zł
domek 3 osobowy - wyposażony w łazienkę (wc, natrysk, umywalka) - 75zł
domek 4 osobowy - wyposażony w łazienkę (wc, natrysk, umywalka) - 100zł
domek 5 osobowy - piętrowy, wyposażony w aneks kuchenny, łazienkę (wc, natrysk, umywalka) - 125zł
Rozstawienie namiotu - 12zł
(ceny za dobę)
Dla osób którzy zarezerwują u mnie domki do 6 Września 15% rabatu (np. za 3 osobowy domek wychodzi 64 zł)
Rezerwacje domków poprzez GG: 4862127 lub wiadomość PW u mnie.
Liczba domków ograniczona, radzę nie zwlekać jeśli komuś zależy. Podczas zlotu również będzie można wynająć domek, ale już bez rabatu.
Informacje dojazdowe :
Adres :
Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji RELAKS
95-020 Andrespol
Wiśniowa Góra ul. Tuszyńska 113
Mapka dojazdu :
REGULAMIN ZLOTU
(obowiązuje wszystkich uczestniczących na zlocie)
1.Zabrania się "palenia gumy" na terenie ośrodka.
2.Pod żadnym pozorem niewolno prowadzić samochodu po spożyciu alkoholu ! Takie osoby zostaną wyproszone z terenu ośrodka!
3.Na terenie uprasza się o zachowanie kultury. Pamiętaj że nie jesteś tam sam. Więc szanuj także innych zlotowiczów.
4.Po godz.22:00 zabrania się puszczania głośno muzyki.
5.Uprasza się o niegazowanie auta do odcięcia bez wyraźnego celu.
6.Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmian w regulaminie.
..:: INFORMACJA BĘDZIE UZUPEŁNIONA ,NARAZIE STANOWI WSTĘPNY "ZARYS" IMPREZY I MOŻE ULEC ZMIANIE (poza terminem i miejscem)::..
Zatem jeszcze raz serdecznie zapraszamy wszystkich forumowiczów oraz wszystkich posiadaczy aut grupy VAG !
PRZYPOMINAM
BARDZO WAZNE
Kazdy uczestnik zlotu organizowanego przez nasze forum musi mieć przy wjezdzie na zlot (przy bramie)... FORUMLARZ oraz REGULAMIN ZLOTU podpisany Czytelnym podpisem...
Forumlarz z danymi, pozwoli nam na zliczenie frekwencji zlotu Regulamin jest naszym zabezpieczeniem...
PROSZE PRZECZYTAC WSZYSTKO DOKLADNIE... Wypelnic no i do zobaczenie we Wrzesniu P
Opole się melduje, rewanż za tamten rok tylko że będę golfem 4
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
ja bym wpadł, ale muszę znaleźć 2 osoby chętne na wyjazd i mam nadzieję, że nie pokryje się to z moimi planami na naprawę zawieszenia bo wtedy nie będę miał jak pojechać
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
Wstyd by był gdybym się nie pojawiła , mam 28 km do Wiśniowej Góry
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
PiJey88, to będzie trzecie podejście, również liczę, że nic się tym razem nie wydarzy i uda Nam się spotkać i poznać
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 157 Skąd: EKUtno
Wysłany: 2009-08-16, 17:51
kutno będzie
Pytam kto jest głównym organizatorem zlotu??
czego mamy sie spodziewać. Bedzie wszystko tak jak pisze??Kto za to odpowiada jesli czegoś nie będzie??
_________________ sprzedam graty mk3 passat b3 silnik vr6 felki keskin schmidt
pustylol, organizatorem jest Golf 3 Klub Polska, czyli nasze forum. Odpowiadają za to organizatorzy, czyli ja plus Moderatorzy którzy chcieli mi pomóc.
Silnik: 1.8 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 157 Skąd: EKUtno
Wysłany: 2009-08-16, 18:53
aha no spoko chciałem wiedziec bo rok temu jakos tak chyba nie wszystko było co miało być. Byłem w tej wisniówce na vento i nie wiem czy jest tam miejsce na jakies zręcznościówki więc chce sie upewnic czy wszystko bedzie
JEstem zainteresowany zlotem wiec chyba moge zapytac kto co jak i gdzie.
Ale masz u mnie plusa duzego bo fajny zrobiłes plakat i temat na forum tak wiec tak 3maj pzdr
_________________ sprzedam graty mk3 passat b3 silnik vr6 felki keskin schmidt
pustylol, za plakat trzeba chwalić ARO, to jego dzieło i cały opis itd
W Wiśniowej jest plac z boiskiem i kawałkiem trawki na której będzie cała impreza i zręcznościówki Vento klub nie wynajmował tamtej części ośrodka więc nic nie organizowali tam chyba. Również byłem na zlocie Vento, ale tylko przelotem, nawet autem nie wjeżdżałem tylko zaparkowałem przy recepcji