Kolego jak już masz zamiar wbijać w navi to wbij miejscowość swolszewice małe lub ośrodek Borki i poprowadzi cię do celu;) to tak myśląc to ja może odrazu chyba na parkindźek zajade;)
_________________ Mk III 1.8 r.96 4/5 drz 2x airback electrische
Zygmunt 1.8
a wiesz gdzie jest Wadlew, jak byś z bełchatowa leciał na pabianice ? możemy się tam umówic, albo w Piotrkowie na dwrocu PKP i poljedziemy we dwójke na miejsce spotkania
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
wybierający sie na spot z Piotrkowa i okolic zapraszamy na parking carefoura na alejach Sikorskiego, spotykamy się 11.00-11.15 i ruszamy na spotkanie z grupą świetokrzyską i tam już razem na miejsce spotu.
mam prośbę kto się pochwali jakimiś fotami z tego zlotu nad zalewem i czy do niego wogle doszło niestety nie mogłem brać w nim udziału
pozdrawiam
PS-czyżbym był jedynym posiadaczem golfa kombi wśród klubowiczów w Piotrkowie i okolicach? bo jak na razie mało osób udaje i się dostrzec co śmigają kombiaczkami ?
[b]info dla wszytskich chętnych na spot w Bełchatowie 12 lipca
[b]wybierający sie na spot z Piotrkowa i okolic, jak i przejażdżający przez Piotrków zapraszamy na parking carefoura na alejach Sikorskiego, spotykamy się 10.00-10.15 i ruszamy na spotkanie z wysłannikiem grupy bełhctowskiej, który poprowadzi nas już na miejsce spotu..