Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-03-02, 20:08
chyba bede ale sam tzn. jedzie ze mna zona bedzie mnie pilnowac
[ Dodano: 2009-03-07, 14:54 ]
wczorajsze spotkanie w Piotrkowie Tryb. odbyło sie zjechało 8-9 aut,wiekszosc osob była z vwgolf.pl a z golf3.plbyło nas 2.i pare fotek:
heh ja też trzymam za siebie kciuki... już mapkę mam także chyba się uda;)
jak byś jechał to daj znac bo my ze swatem tak około 10.30-10.40 jesteśmy umówienie w Wadlewie (trasa Piotrków-Łask-Sieradz) to byś do nas dołączył i byśmy w trójke ruszyli
_________________ nim zadasz pytanie, skorzystaj z opcji SZUKAJ
VWitam.
Mam przyjemność zaprosić miłośników samochodów grupy VAG na Spot,
który się odbędzie 21 czerwca 2009r , nad Zalewem Sulejowskim. Poczatek godzina 12:00
Spotkanie ma charakter rekreacyjny i będzie to impreza typowo integracyjna dla miłośników VAG-ów
Jeśli jesteście chętni to serdecznie zapraszamy.
Jest to spot województw: łódzkiego i świetokrzyskiego,
...jednak jeśli ktoś wyraża chęć, a mieszka dalej zapraszamy im Nas VWięcej tym weselej
Pamietajcie o zabraniu grilla...
kiełbaski i kaszanki we własnym zakresie, sztućce, talerzyki jednorazowe, ketchup, musztarda, pieczywo również
...a i nie zapomnijcie Drodzy VWmaniacy o aparatch fotograficznych
...jeśli pogoda dopisze możecie zabrać stroje kąpielowe
...i mała prośba... niech każdy zabierze worek na odpady
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Ostatnio zmieniony przez andzia@@ 2009-06-02, 10:37, w całości zmieniany 2 razy