albo mi sie wydaje albo tak jest ze z dolnego slaska jest malo klubowiczow a na ulicy jak jezdze to widze mnustwo golfikow 3 cos tu nie gra chyba co nie.piszcie skad jestescie i moze jakos inne osoby po informowac o istnieniu klubu co wy na to
[ Dodano: 2008-07-14, 21:13 ]
widze ze nikogo nie ma z tego wojewodztwa
racja marcinkoz2910 sporo goferków u nas jeździ ale na forum coś mało ludzi... jeżdżę jakiś czas z logo forum i mam nadzieję, że ktoś zwróci na nie uwagę i zaglądnie z ciekawości na forum i zostanie tu na dłużej... pozdro
kolego mateuszdyzma zacznij od przedstawienia się w odpowiednim dziale a potem zachęcam do opisania swojej fury.... może jakiś zlocik się zorganizuje ale miszą być jacyś ludzie z naszej okolicy
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 335 Skąd: Grudza
Wysłany: 2008-08-20, 21:39
1.8 pobiedna do wrocka mam prawie 140km. to fakt duzo jezdzi golfow po naszych drogach ale malo ludzi zapisuje sie do klubow. pozdro dla wszystkich fanow goferkow