prosze o przesylanie tutaj fotek miejsc gdzie moznaby zrobic jakis spocik, najlepiej miejsce gdzie samochody nie beda nikomu przeszadzac i gdzie mozna postawic grilla
haaaaaaaa! mardzo ładna okolica i jedna i druga!!!! ja osobiście obstawiam pierwszą wersje planu zagospodarowania terenu i panowie musi być pierwszy termin na spocik bo potem święta pierdoły jajka i zajączki...................
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 335 Skąd: Grudza
Wysłany: 2009-03-10, 20:38
witam ja bym proponowal propozycje druga. tylko szkoda ze nie bede mogl byc na spocie bo 25go bede juz po za granica i wruce pod koniec maja. i dopiero na nastepnym bede. i oczywiscie do nysy sie wybieram pozdro dla wszystkich
ja też mam glebe i się nie łamie jakoś, praktycznie nie ma miejsca gdzie wjeżdzam spokojnie, nawet po koleinach brzuszkiem szoruje :D i tu i tu nie terzeba zabardzo nigdzie wjezdzac
powiem tak - zalew w Bielawie jest idealny. Jest parking - będzie można spokojnie pooglądać autka kolegów. Jest spooooro miejsca na grilla, piwko, czy soczek. Woda, scena - tam jest wszystko i nie ma co się martwić jakimś błotem, bo tak błoto jest, ale na brzegu zalewu
Propozycja jak najbardziej extra. Jeszcze ładna pogoda i grilla sam calego zjem
A ten parking pod Tesco w Swidnicy to faktycznie nie jest złe. W Tesco poł kurczaka z rożna, cieplutki za 8 zł Sporo miejsca, okolica ok.
Witam ja obstawiam date 28.03 a miejscowka w swidnicy fajnie sie prezetuje nie wiem jak jest w bielawie tam nie bylem.
ale tesco to tez nie glupi pomysl pozdrawiam i czekam na final P.S proponuje jednak swidnice