jak ma to byc ciechanów to proponuje
ulica tatarska na parkingu przy biedronce.
tu na tym zdjęciu z zumi.pl biedronki jeszcze nie ma (toche nie aktualne te zumi) ale zapewniam napewno tam jest
może ma ktoś jakies pomysły gdzie się spotkać to pisać!! rozpatrzymy
jak ma to byc ciechanów to proponuje
ulica tatarska na parkingu przy biedronce.
[url=http://images43.foto...4em.jpg]Obrazek[/URL]
tu na tym zdjęciu z zumi.pl biedronki jeszcze nie ma (toche nie aktualne te zumi) ale zapewniam napewno tam jest
może ma ktoś jakies pomysły gdzie się spotkać to pisać!! rozpatrzymy
Wiem gdzie to jest, zaraz na poczatku Wjazdu do Ciechanowa po prawej stronie... mi pasuje
Adi [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-21, 12:09
arek ryba, jako moderator powinienes ogarnąc konkretna date. powysyłać pare @ lub GG z info. Tak bedzie najszybciej.
bemo24 [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-21, 12:22
Adi napisał/a:
arek ryba, jako moderator powinienes ogarnąc konkretna date. powysyłać pare @ lub GG z info. Tak bedzie najszybciej.
co do daty to czekał bym na jakieś propozycje bo raczej może nie wszystkim pasować
adas spokojna twoja damy rade
czy 08.11.2008 godzina 15.00 bedzie odpowiadać??
co do daty to czekał bym na jakieś propozycje bo raczej może nie wszystkim pasować
adas spokojna twoja damy rade
czy 08.11.2008 godzina 15.00 bedzie odpowiadać??
Mi by pasowała mam 33 km Ciechanowca wiec spoko, nie moge w dluge trasy wyjezdzac ale 33km dam rade
:-P ale przez Raciąż bys nie jechal albo od ronnda w Glinojecku bysmy razem smigneli...co ty na to????? bo samemu lipnie troche
Jakie roondo w glinojecku.smigasz przez Płońsk ja sie dołanczam i ruszamy razem.bo tedy bedzie o wiele lepiej!! a miejsce spotu jest nie dalego wjazdu do ciechanowca!!! nie ma nawet jak zabładzic ha