Hielbi, mało czasu mi dajesz na zorganizowanie ludzi z Łodzi, potrafię, ale czarodziejką to nie jestem Wiem , że Grupa radomska , by chętnie uczestniczyła w Spocie, żałowali, że nie wiedzieli i Spocie nad Zalewem, Wrzuć może temat do nich Ja będę na 99.99 % Warszawa niech się organizuje i Fasola zabrać proszę , bo muszę Go poznać, a poza tym to już się stęskiłam za VWami
_________________ ...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-06-28, 07:49
Hielbi ja bym jechał i zabieram ze soba kolege Matiego.tylko dowiedz sie jak mozesz czy jest taka ospcja by wynajac domek na noc by co niektórzy mogli wrócic w ponieidzłek.
Hielbi, glupio napisac "nie przyjedziemy" ktos napewno sie od nas pojawi, nie bedziemy robic listy bo to nie ma sensu w dniu wyjazdu okaze sie ile aut wyjedzie od nas = bedziemy