Wynajęcie placu ogniskowego i zrobienia pod koniec imprezy ogniska albo o ustalonym czasie
Tak
100%
[ 6 ]
Nie
0%
[ 0 ]
Głosowań: 6
Wszystkich Głosów: 6
Autor
Wiadomość
Hielbi [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-27, 09:12
na forum vwgolf.pl mam juz 21 aut zapewne dojda jeszcze z belchatowa i okolic bo nie wiem jak z pabianic ale licze ze z vwgolf.pl bedzie 30 aut moze i wiecej a 1 lipca mam dac ile bedzie aut zeby osrodek odgrodzil parking ale powiem o 2-3 mijesca wiecej. Andzia w ile aut bedziecie i osob?
[ Dodano: 2009-06-27, 10:15 ]
Swatu nie dasz rady?
ja dodam 2-3 miejsca wiecej zeby bylo jak ktos na dzien dzisiejszy jedzie na 60-90% tak to znajdzie sie miejsce dla ciebie a ile od was aut bedzie i osob?
z wami narazie sa 23 furki a LeszekGT,Arus086,Siwy 22,Legionista,Mateo,Seb nie wiesz czy wpadna?
Fasol [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-27, 12:50
Szczerze mówiąc mam chęć podskoczyć,bo będę akurat wracał tego dnia przez Bełchatów,tylko jedno pytanie- Czy japończyk będzie mile widziany ? niestety golfa jeszcze nie posiadam
Helbi tak jak wczesniej pisalem jak by mnie ktos zabral do towarzystwa to z mila checia sie pojawie.sprawdzalem na mapie to bedzie ok 180km w jedna strone i musialbym troche do golfa zalac.Najgorsza sprawa jest kasa jak mi sie uda ncos wyskrobac to sie pojawie wlsnym VW a jak nie to licze na grupe Świetokrzyska.