Na zdjęciu nr 25 widać 5 ciał tylko trzeba powiększyć
Na zdjęciu nr 26 widać jedno ciało w jakiejś dziurze
Na zdjęciu nr 28 widać noge, ale idąc w lewo zobaczymy całe ciało zwinięte w (za przeproszeniem) kłębek
tutaj narazie mam dla was ciekawy filmik jak slychac strzaly na miejscu katastrofy jakby ktos zostal zastrzelony
3strzaly
a jak myślisz - jak przegonić gapiów, aby nie ukradli chociażby czarnych skrzynek i nie zabrali nic z miejsca katastrofy? tylko strzałami ostrzegawczymi oddanymi w powietrze. I nie! Nikt tam nie macha. Człowiek zobaczy wszystko jak mu się to wpoi do głowy.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
A ja myśle że strzały pochodza z pistoletów BORowików, które jak wiadomo były na pokładzie samolotu, albo tak jak powiedział e2, jednak film został nakręcony jeszcze przed syrenami wiec nie wiem żeby tam był jakikolwiek żołnierz.
strzły mogły pasc
a słyszeliscie otym oklesiu co był na polu i to nakrecił telefonem???
dostał kose w plecy i wylądował w szpitalu ale ktoś nie wiadomo kto odłączył good aparatóry i niestety zmarł......
nie - sa własnością prokuratury, a że stało się to na terenie rosi i oni prowadzą śledztwo to oni mają do nich chwilowe prawo . Uczcie się, a nie wierzcie mediom ;d
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”