widziałem już ten filmik, ale naprawdę serce się kraje na sam widok że
ani śrubki nie można wykorzystać
a by tyle kasiurki i zarobił... ja nie wiem kto mógł na to pozwolić...
Albo ten szrot jest ukryty w jakimś byłym niemieckim wojskowym punkcie, gdzie nikt nie może trafić, albo Niemcy nie potrzebują części zamiennych do swoich samochodów... W Polsce to tak giełdy wyglądają, nawet jeszcze bardziej ubogo. Ech....
Silnik: 2.0 ADY Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 27 Sie 2010 Posty: 886 Skąd: SKL/Cz-wa
Wysłany: 2012-01-07, 02:31
co tu dziwnego? dla przeciętnego niemca kilku letni golf (np 4 - jak na filmie) to szrot. Troche km ma juz nabite, kilka lat pojeździł i swoje odsłużył. W tym czasie niemca jest stać normalnie żyć i odłożyć sobie na nowe auto, którym pojeździ z 5 lat i historia się powtórzy. Gdyby w Polsce były normalne warunki i stopa życiowa jak w DE to też byśmy tak robili i nikogo by to nie dziwiło
golfy Mk3 podobno najstarsi niemcy jeszcze pamiętają
Patrzcie ilu ludzi w polsce by sie tymi cackami jeszcze woziło. Ja bym tam temu nie pzwolił sie zmarnować i pojechał bym wyczyścić parking Ale nasze gofry mimo swoich lat tak nie skończą i tego jestem pewien bo "POLAK POTRAFI"