A mój Goferek dopiero 15 będzie obchodził, więc dla Polaków to prawie świeżak .
Jakoś ciężko byłoby te samochody dowieźć do kraju. Nie da rady ponownie samochodu zarejestrować, a nie widzi mi się, żeby do Polski wjechało -naście tirów załadowanych tymi samochodzikami
jak nie da rady damy rade hehe każdy weźmie paru kierowców ze sobą na granicy damy flaszke i cheja do Pl a po co mamy rejestrować ? dla siebie na części weźmiemy i na sprzedaż hehe
To ja nie będę taki zachłanny Ja tylko poproszę o adres i zezwolenie na wejście tam na czas hmm 10 godzin? To by starczyło Podjadę busem i wszystkie możliwe rarytasy i części zamienne powyciągam z tych IIIójeczek Jeszcze sobie wezmę VentoFront tak żeby sobie wymiennie jeździć, raz tak, a raz tak
Tak btw obserwowałem grille jak było ujęcie które pokazywało przody IIIrójek i nie było chyba żadnej z grillem GTI! Albo już powyciągane z tych które na nagraniu w ogóle grilla nie miały albo naród niemiecki jednak taki głupi nie jest i GTIków tam nie oddali