ja tez miałem taką jazde,3 gaśnice samochodowe nie wypaliły dopiero klijent przyleciał z gaśnicą przemysłową ze sklepu i ugasil.przedni pas do wymiany zderzak lampa instalacja filtr pow. itroche innych plastików.ogień wzioł sie najprawdopodobniej ze strzału insalacji gazowej .
ja byłem akurat za granicą siostrze to sie przydarzyło,szczęście w tym ze trzeżwo myślący ludie zdołali pomuc ugasić a nie jak ci łosie stać i sie patrzyć jak bryka sie pali!!!!!!!!!
Ja tez bylem swiadkiem takiego czegos, ale wtedy spalil sie seat ibiza jakis stary rocznikowo, goscie mieli jedna swoja gasnice w kilka innych ale tamte byly tak stare ze juz nic nie gasily.. i autko wtedy doszczetnie splonelo tylko kola strzelaly
jestem ciekaw czemu nikt nie zareagowal jak trzeba
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA
ja pierd... jaki zal w ogole ja chyba bym sie zesral a to ugasil... tak szkoda takiego golfa ze szok dobrze ze mial czas krecic komroka film jak dla mnie jakis prymityw totalny ale co zrobic hehe dobrze ze to nie moja golfina
buli84gt, no chyba ze tak, sam bylem w Anglii rok temu i nasze golfiki kosztuja tam 300 funtow, he he
_________________ MK3 MATCH by Opolanin REGULAMIN FORUM 3 dni innego swiata tego naszego dla wielu niezrozumialego a dla nas tak wspanialego ONLY VW&VAG!!!!! VAg NYSA