Ja mam od nowosci poldka tez atu plus i jak dla mnie tez jest to fajne autko, jak sie dba, to naprawde twarda sztuka, srodek tez ma fajny, zegary ladniejsze niz w golfie nawet, nie ma sie do czego przyczepic, no moze tylko do mocy tego 1,6. Wiec jesli ktos cos ma do poldka atu to ja nie z wami...
Silnik: benzynowy Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 160 Skąd: Północ
Wysłany: 2009-11-12, 08:34
Kiedyś miałem Poloneza Diesla (z silnikiem PSA- Peugeot-Citroen, wszystkie diesle w Polonezie miały ten silnik). I był do ogolnie niezły samochód. Małe spalanie, mała awaryjność, i duże bezpieczeństwo (o zdecydowanie większe niż w Mk2 i chyba nawet większe niż w Mk3)- wystarczy zobaczyć crash test poloneza, mk2 i mk3, żeby porównać, a Polonez to najstarsza konstrukcja z tych, nawet starsza niż mk2. Tylko o ten samochód trzeba dbać, nie wybacza zaniedbań.
k-m-r1, Taka droge to ja mam na codzien kolo siebie niestety... Droga krajowa nr 8, podlaski odcinek Bialystok-Augustow... Ale wkoncu cos ruszylo z modernizacja
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 999 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2009-11-20, 21:42
u mnie tak samo wygladało krajowa 45 odcinek praszka wieluń kładłeś cegłę w koleinie na to poziomice i szpara cyła ale poprawili z 2 lata wstecz i gites 140 przez wiocge i szmer słychac ale drugie niebezpieczenstwo to dawcy latem jest ich z 30 i tylko bzzium
Karol B., ale nie martw sie są i w okolicy dalej takie rarytasy gdzie ja golfem chacze asfalt
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4856 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2009-12-06, 10:49
tekst ze zdjecia:
Cytat:
Jerzy B. sfotografowal zapalone światła w swoim aucie,zrobil odbitki w skali 1:1,przykleił je na reflektory.Jezdzi tak"oswietlony"juz kilka dni.Dzieki temu orginalnemu pomysłowi zaoszczedził jak obliczył 390zl rocznie.To także jego protest przeciw obowiazkowi jazdy na swiatlach w dzien przez cąły rok