Silnik: 1.8 90 hp Pomógł: 4 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Wrz 2008 Posty: 92 Skąd: ZS
Wysłany: 2009-11-20, 20:01
A ja słyszałem że to fake, zrobiony przez microsoft do reklamowania jakiegoś tam produktu.
Nie wiem na ile jest to prawdą, tak samo nie wiem na ile realne jest to że mógłby on wylądować w basenie.
Poza tym przy takiej prędkości był metra wody by go złamało w pół
Silnik: 1,9 TDI/1Z Pomógł: 10 razy Wiek: 28 Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 975 Skąd: WGM / EL
Wysłany: 2009-12-11, 19:55
marcinkoz2910 napisał/a:
o szok to jacyś inżynierowie musieli to obliczyć jakieś tam siły i kąty co by wylądował w basenie
obliczenia to nie wszystko, musiały być jeszcze próby tych obliczeń w teorii a nie chce mi się wierzyć że on tak se latał żeby się wcelować mimo to czy to prawda czy nie to jest nie złe
Jaką ten typ musiał mieć prędkość lotu, przecież jakby wpadł do tego basenu to po pierwsze jego by połamało bo moim zdaniem 0,5-1m wody nie wystarczyłoby żeby zamortyzować taki "wyczyn" a po drugie od siły uderzenia ten basen by sie rozpadł.
WNIOSEK: fotomontaż, ale gratulacje dla tego który to zmontował