u nas w BYdgoszczy tajniaki smigaja 1.4 w polsce nie ma co liczyc ze policja smiga wzmocnionymi wersjami w niemcowni to norma ze mocniej krecone sa te seryjne silniki...
Wysłany: 2009-05-11, 15:57
U mnie po Wolominie smiga Vectra i wcale taka seryjna nie jest, wszystko zalezy od kasy i przydzialu na auto.
te vectry co smigaja u nas nie sa wogole krecone sa one wyposazone w najmocniejsze seryjnie silniki. maja pozdejmowane blokady nic wiecej.
podobno sa to silniuki 2.8i V6 Turbo 280KM.
ra bylo glosno jak w nocy porsche vectra z Cieszyna zlapala, sa to auto ktore moga wszystko. z tego co policjant mowil bo uczyl mnie na kursie prawka teorii to na prostej porshe im uciekalo ale jesli chodzi o zakrety to dochodzili go, mysle ze przy takiej mocy to licza sie glownie umiejetnosci kierowcy.
u mnie po miescie duzo golfow strazy jezdzi. mieszkam na granicy to wydaje mi sie ze jak bylem mniejszy to czeska policja jezdzila naszymi III teraz to w standardzie maja octavie fabie.