Wysłany: 2012-01-06, 16:07 oświelenie LED pokręteł nawiewu oraz oświetlenie podłogi
Filmik przedstawia efekt zainstalowania podświetlenia LED pokręteł nawiewu w Golfie MK3.
Zestawy zakupione od LEDIKER.
Serdecznie polecam gdyż efekt jest naprawdę bardzo dobry i wygląda o niebo lepiej niż oryginał.
co do pytania czy nam się podoba...
hmmm to jedyny przyzwoity zestaw oświetleniowy który można kupić u kolegi Chamerskiego i to w przystępnych cenach... sam mam zestaw do nawiewów i ostatnio wpadły płytki pod oświetlenie wskazówek do licznika które niedługo będą montowane...
jeśli ktoś nie ma czasu, cierpliwości i narzędzi do samodzielnego tworzenia z diodami, smd led itp to jest to jedyne racjonalne i "tanie" wyjście...
z tym że tarcze będą podświetlane od spodu na biało
wskazówki od b5 z białym podświetleniem
płytki z podświetleniem wskazówek od chamerskiego (od paliwa czerwone, od temp niebieskie a duże wskazówki na biało)
no i negatyw wyswitlaczy tak jak widzisz w projekcie....
w moim temacie mozesz sobie zobaczyć jak wyglada podsietlenie wskazówek kupione u LEDIKER. (oczywiscie w realu to wyglada to wiele lepiej) mam również podśiwietlenie nawiewów i wyłacznik swiateł również zakupione u kolegi Chamerskiego i jestem zadowolony