Wysłany: 2011-07-24, 13:33 zakup samochodu i dylemat
Witam
nie wiem czy to dobry dział ale zaryzykuje
Obecnie posiadam golf 3 GT Z 94 roku silnik 1.8 90 km z LPG
jako że brat zrobił prawko to zamiaruje mu zostawić golfa i kupić coś innego tak do 9 tys
Klima musowo i el szyb , najlepiej coś z LPG lub diesel tak żeby się lepiej odpychało jak obecny golf.
No i oczywiście jak najmłodsze
Może coś mi doradzicie
Myślałem nad volvem v40 w dieslu, alfą 156, vectra b lub astra 2
o dieslu to zapomnij wogóle do tej kwoty, chyba ze golas i ze stajni citroena, peugeota albo innego tego typu pojazdu, ale to szybciej niz obecny golf nie poleci.
a te auta co wymieniles to raczej za kase powyzej 10 tysi, chyba ze chcesz kupic za max 9 i dolozyc w naprawy i wyjdzie ci na to samo...
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
jak w dieslu to powiem ze koszt pompy wtryskowej - 3tys zl
jezeli jezdzisz sam, nie potrzebujesz duzego autka to za ta kwote ja bym szukal seata, za 9tys mozna kupic ibize cupre evo z silnikiem ABF, klima, ABS i inne szpargaly np: http://otomoto.pl/seat-ib...-C20044557.html
a jak diesla to rowniez z seata gdyz odziwo TDI i budzie seata sa duzo duzo tansze niz VW czy Audi - np u mnie na wsi gosciu ma Toledo TDI 110KM wersja wyposazenia MAGNUS i za 9600zl stoi na sprzedaz