chcialem sie dowiedziec czy mial ktos z was doczynienia z samochodem Seat Arosa?? szukam autka dla dziewczyny by miala czym jezdzic po miescie na zakupy i na uczelnie z malym silniczkiem.
przegladalem wiele malych autek i szczerze fiaty skody to mnie nie przemawiaja, fakt ze mozna miec mlode roczniki za niewielka kase ale wole kupic cos o rok lub dwa lata starsze ale miec pewnosc ze jest zrobione solidnie.
jadac ostatnio na wroclaw moja uwage przykulo autko VW Lupo ale ceny tez sa nie za niskie ale samochodzik blizniak Lupo - Seat Arosa jest w miare tani zakupie (za 6tys rocznik 99)
moja prosba dotyczy dostepnosci czesci, kosztow utrzymania samochodzika.
a moze wy macie jakies propozycje malego miejskiego autka z malym beznynowym silniczkiem.
z gory dziekuje za zainteresowanie tematem oraz wszelkie informacje.
vw lupo tesh chce kupic dla laski male w miare zgrabne jakis silniczek 1.9 sdi spalanie na poziomie 4l po miescie jak dla laski styka w zupelnosci. czesci dostepne jak do golfa i utrzymanie nie drogie czesci tanie szalu nie robi ale dla laski styka
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
a posuzkuje autka z silnikiem 1.0 benzynke zeby nie truc go gazem bo bedzie smigalo glownie po miescie a i oplat malo czesci tanie i zuzycie paliwka tez niewielkie
nie bierz skody felicii poprzedni mialem rocznik 2000 silnik 1.3 mpi bral ponad 8 beny a gazu kolo 12 zeby zejsc do 10.5 musialem mulic po drodze tragicznie. a blacha trzeba patrzec na tylnia klape strasznie gnija i progi. i jest strasznie miekka jak uderzylem w fabie w dupe, fabii odpryskl lakier na zderzaku a ja 2 lampy maska do wymiany zderzak belka z przodu
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}