Silnik: 1,4 CL (ABD) Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Sie 2008 Posty: 260 Skąd: Jastrzębia
Wysłany: 2010-04-12, 19:57 Zakup auta za granicą.
Hej jak w temacie czy opłaca się jaszcze jechać np: do Niemiec po auto i raczej interesuje mnie golf 4 lub coś innego z grupy VAG. Kiedyś na pewno tak było a teraz Znajomy co się tym zajmuje, a mianowicie ma kontakty w niemczech wyszukuje auta i osobiście jeździ z klientami mówi że tak, a jak wy się na to zapatrujecie
dobry egzemplarz wyrwiesz za takie pieniadze jak w polsce ale mniej zatyrany a czasem nawet drozszy, a dlaczego w polsce ceny czasem sa takie super hiper tanie bo auto zostalo przywiezione w takim stanie ze jush by sie do niczego nie nadawalo ale ze polak lubi rzezbic w guwnie pozniej takie parchy jezdza odwalone do sprzedazy. jesli masz kogos kto ci zalatwi urzad i formalnosci za jakas ludzka cene jedz i sie nie wahaj. ja mam kogos zeby jechac kto wola sobie w razie kupienia auta 1600zl wydaje mi sie ze to duzo
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
dokladnie jak chcesz kupic od niemca dobra fure ktora sie jeszcze trzyma w dobrym stanie musisz dobra kase polozyc szwaby sie nie pozbywaja tego co dobre zeby tylko zmienic
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}