http://allegro.pl/item776...ronic_full.html jak w temacie, mysle nad sprzedaza mojego golfika i kupna czegos mocniejszego.. Ogladal ktos moze tego golfa ? albo wie cos o tym samochodzie? licze na wasza pomoc.
Autko bardzo ładne i silnik też mocarz. Cena nie jest wygórowana, ale mimo wszystko musiałbyś obejrzeć autko osobiście bo na zdjęciach to różnie bywa. Jeżeli stan faktyczny jest taki jak na zdjęciach ja bym brał
_________________ Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Silnik: 2.0 8V Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 222 Skąd: WiElIcZkA
Wysłany: 2009-10-23, 21:41
bylem na kupnie tego golfa, nawet pisalem do jednego z uzytkownikow ktory byl z grudziadza czy by nie ogladnal tego samochodu bo ja mam spory kawalek... no ale teraz jest inna miejscowosc, to moze ktos kupil i wystawil odrazu ale co to za sens jakas wada ukryta??
bylem na kupnie tego golfa, nawet pisalem do jednego z uzytkownikow ktory byl z grudziadza czy by nie ogladnal tego samochodu bo ja mam spory kawalek... no ale teraz jest inna miejscowosc, to moze ktos kupil i wystawil odrazu ale co to za sens jakas wada ukryta??
Cześć
Autko cały czas jest w moich rękach, czyli nie sprzedało się. Nikt nawet nie był oglądać.
Wcześniej był Grudziądz, teraz podałem bardziej szczegółowo Łasin - a to mała wioska pod Grudziądzem.
W razie pytań - pisz śmiało.
Pozdr.