http://otomoto.pl/volkswa...-C20827494.html
warto brac ? zawieszenie po remoncie całe,2 lata gaz a te Koła ponoc nie od tego auta dozuca inne Ma parych na błotniku i na progu z lewej strony
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-10-18, 13:52
łyse opony dzwi kierowcy hmm..
pozatym sam chce taką wielofunkcyjną kirerownice
jak by zszedł z ceny to warto ale zastanów sie czy chcesz progi wymieniac bo te bąble nie są z nicego dostał i teraz wyłazi a w ocynku napewno nie jest
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 712 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-10-18, 14:07
no za 3000 mozna by brac sam bym bral za 3000 jezeli bym nie mial swojego ale trzeba bedzie opony kupic no cos z progami zrobic chyba ze chcesz auto do zajechania tylko nie bawiac sie za bardzo w naprawy.
Ja bym odpuscił, już z czytania opisu wiadomo że coś nie tak, koleś chwali się ze 3 miechy temu robił zawieszenie, a teraz sprzedaje za 3 klocki??no bez przesad kto robi auto i je zaraz sprzedaje. Pewno wyszło mu coś kosztownijszego do naprawy i tyle.
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków
ja zrobilem pelna zawieszka w 3 miechy temu i wczoraj sprzedalem bo miala lekkiego dzwonka i co ty na to?? nawet jakbym nie mial kolizji bym sprzedal bo akurat teraz kase potrzebuje pilnie
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Nic na to, Twoja sprawa to jest moje zdanie w tej kwestii i takich aut osobiscie bym nie kupował na podstawie własnych doświadczeń, a nie miałem jednego samochodu w swoim życiu i wiele takich "wyremontowanych" widziałem przed zakupem.
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków