logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
warto dla kobiety do oceny
Autor Wiadomość
mazzieh84 
*MASA*DM

Silnik: AEA 1.6
Wysłany: 2011-05-04, 10:50   warto dla kobiety do oceny

http://otomoto.pl/volkswa...-C18745567.html

Gdzieś po 17:00 Bedę go oglądał, wstępnie do robienia przód, końcówki tuleje i takie tam. Proszę o obiektywną ocenę jako miejskie autko dla kobiety i z małym litrażem

Za 3500 człowiek odda

AdamPLSieradz 

Silnik: 1.8 GT z LPG
Wysłany: 2011-05-04, 16:24   

Drzwi mają inny kolor niż reszta , ale jeśli jest w dobrym stanie ogólnie to za takie pieniądze można się zastanowic. Mój tato ma Polo, tyle że model wcześniejszy, też 1.0 i do miasta jest to auto idealne- małe, zwinne, łatwe w prowadzeniu, dynamika jest powiedzmy znośna bo auto nie duże , ale jednak 1.4 to tak naprawdę optymalna moc przy niskim spalaniu.

k-m-r1 

Silnik: 1.4 LPG
Wysłany: 2011-05-04, 16:33   

Tak tylko 1.4 albo dizel nic innego nie polecam do miasta
a jak dla kobiety to wspomaganie podstawa chyba że to maluch inaczej nie kupuj bo cieżko jej bedzie i sie zrazi a potem to wiesz...
dżwi posażęra opadniete a kierowcy to ...
nie wiem co ale cos z nadkolami było robione też od pasażera przednie i tylne tylna klapajakos mi nie pasuje bo wygląda jak by odstawała przy lampie kierowcy

zajrzyj z tyłu czy w dupe nie dostał i opukaj progi

AdamPLSieradz 

Wysłany: 2011-05-04, 16:40   

Wspomagania raczej nie ma zwłaszcza że to 1.0 czyli uboga wersja a faktycznie dla kobiety ( i nie tylko) to bardzo ważny element, no i te drzwi.... ja bym jednak poszukał czegoś z wspom. kier. i silnikiem 1.4. Poza tym to Polo jest w 3 furtkach, a może warto znaleźc takie w 5? Piszę to z doświadczenia taty, bo wiem że niby głównie jeździ sam lub z żoną, lecz kiedy chcą kogoś przewieźc to naprawdę jest katorga, zwłaszcza w mieście - czyli na krótkich dystansach

mazzieh84 
*MASA*DM

Wysłany: 2011-05-04, 18:33   

Panowie, Wv zawital do rodziny, oblukałem dobrze nie walony, Teściowa Zadowolona a to najważniejsze, są małe drobiazgi o których mowa na naszym forum, nawiew, wycieraczka tył...a reszta spoko, dzięki chłopaki za obiektywna ocenęposzedł za 3400

AdamPLSieradz 

Wysłany: 2011-05-04, 20:19   

Gratulacje dla Teściowej :D Pierdoły się porobi, za takie pieniądze to dobry wóz, a jak się okazuje zdjęcia potrafią też oszukac w drugą stronę :D

mazzieh84 
*MASA*DM

Wysłany: 2011-05-04, 20:41   

No jutro wjeżdżam na kanał i jedziemy z koksem, podświetlenie nawiewów LED, postojówki LED, montaż porządnego radia, pióra wycieraczek, uszczelka pod klawiaturą (coś sie troszke poci) Olej + filtr, mieszek gały biegów(kilka mam uszytych ze skórki) no i to tyle ...a i coś jeszcze z pasem od pasażera blokuje przy wyciaganiu chyba że sie powoli ciągnie, silnik panowie dynamiczny jak na litraska, pracuje cicho i równo, nic nie cyka nie pyka, walony nie był na 95% bo objechałem go magnesem przez szmatke, nie widać w komorze silnika żadnych klejeń i spawów nie fabrycznych, najważniejsze że Beatka zadowolona, goniła dziś nawet 120km/h i wyprzedziła jedno auto;] Volkswagen już został oblany za każde koło osobno za budę i za akumulator;] Jeszcze raz dzięki panowie, auto napewno warte swej ceny, a chcieli kupić punto w gazie :wstyd:

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu