Gdzieś po 17:00 Bedę go oglądał, wstępnie do robienia przód, końcówki tuleje i takie tam. Proszę o obiektywną ocenę jako miejskie autko dla kobiety i z małym litrażem
Silnik: 1.8 GT z LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 26 Kwi 2011 Posty: 262 Skąd: Sieradz
Wysłany: 2011-05-04, 16:24
Drzwi mają inny kolor niż reszta , ale jeśli jest w dobrym stanie ogólnie to za takie pieniądze można się zastanowic. Mój tato ma Polo, tyle że model wcześniejszy, też 1.0 i do miasta jest to auto idealne- małe, zwinne, łatwe w prowadzeniu, dynamika jest powiedzmy znośna bo auto nie duże , ale jednak 1.4 to tak naprawdę optymalna moc przy niskim spalaniu.
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-05-04, 16:33
Tak tylko 1.4 albo dizel nic innego nie polecam do miasta
a jak dla kobiety to wspomaganie podstawa chyba że to maluch inaczej nie kupuj bo cieżko jej bedzie i sie zrazi a potem to wiesz...
dżwi posażęra opadniete a kierowcy to ...
nie wiem co ale cos z nadkolami było robione też od pasażera przednie i tylne tylna klapajakos mi nie pasuje bo wygląda jak by odstawała przy lampie kierowcy
zajrzyj z tyłu czy w dupe nie dostał i opukaj progi
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
Silnik: 1.8 GT z LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 26 Kwi 2011 Posty: 262 Skąd: Sieradz
Wysłany: 2011-05-04, 16:40
Wspomagania raczej nie ma zwłaszcza że to 1.0 czyli uboga wersja a faktycznie dla kobiety ( i nie tylko) to bardzo ważny element, no i te drzwi.... ja bym jednak poszukał czegoś z wspom. kier. i silnikiem 1.4. Poza tym to Polo jest w 3 furtkach, a może warto znaleźc takie w 5? Piszę to z doświadczenia taty, bo wiem że niby głównie jeździ sam lub z żoną, lecz kiedy chcą kogoś przewieźc to naprawdę jest katorga, zwłaszcza w mieście - czyli na krótkich dystansach
Silnik: AEA 1.6 Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 382 Skąd: Dobre Miasto
Wysłany: 2011-05-04, 18:33
Panowie, Wv zawital do rodziny, oblukałem dobrze nie walony, Teściowa Zadowolona a to najważniejsze, są małe drobiazgi o których mowa na naszym forum, nawiew, wycieraczka tył...a reszta spoko, dzięki chłopaki za obiektywna ocenęposzedł za 3400
Silnik: AEA 1.6 Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 382 Skąd: Dobre Miasto
Wysłany: 2011-05-04, 20:41
No jutro wjeżdżam na kanał i jedziemy z koksem, podświetlenie nawiewów LED, postojówki LED, montaż porządnego radia, pióra wycieraczek, uszczelka pod klawiaturą (coś sie troszke poci) Olej + filtr, mieszek gały biegów(kilka mam uszytych ze skórki) no i to tyle ...a i coś jeszcze z pasem od pasażera blokuje przy wyciaganiu chyba że sie powoli ciągnie, silnik panowie dynamiczny jak na litraska, pracuje cicho i równo, nic nie cyka nie pyka, walony nie był na 95% bo objechałem go magnesem przez szmatke, nie widać w komorze silnika żadnych klejeń i spawów nie fabrycznych, najważniejsze że Beatka zadowolona, goniła dziś nawet 120km/h i wyprzedziła jedno auto;] Volkswagen już został oblany za każde koło osobno za budę i za akumulator;] Jeszcze raz dzięki panowie, auto napewno warte swej ceny, a chcieli kupić punto w gazie