http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10294433
Oglądałam i jeździłam wczoraj tym autem i mam dylemat, wizualnie ładne autko poza drobnymi otarciami, silnik chodził dobrze (ale fakt był rozgrzany) biegi tylko ciężko chodziły nie wiem czy ten typ tak ma czy coś było nie tak, hamulce żyleta, auto serwisowane.. zderzak tył malowany bo był mocno ryśnięty jak mówił właściciel, ponoć maska też malowana ale nie wie czemu, pod maską wszystko prosten ie wiem w sumie na co jeszcze zwrócić szczególną uwagę..i czy wogóle jest warta uwagi
dzięki za podpowiedzi
Pojedz do wlascieciela najlepiej rano i odpal motor kiedy bedzie zimny, problemy ze skrzynia moga byc spowodowane ubytkiem oleju, potrzeba regulacji mechanizmu jak rownizez sypiaca sie przekladnia, wiec najlepiej sprawdzic auto na dobrym warsztacie. Obejrzyj progi i podloge to wazne w IV generacji Bory/Golfa.
Wlascieciel napisal w ogloszeniu, ze auto ma
Kod:
"reg. wysokość podwozia"
, czyli co pneumatyka, zawieszona na gwincie ? Jak kupujesz auto zawsze rob to z kims, co dwie pary oczu to nie jedna.
_________________ Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~ MK3
sprawdz dokladnie poduszke pasazera... w tych modelach po wypadku trzeba zmieniac cala deske ale sa przypadki co robi sie tak ze dziure wypycha sie i naciaga sie nowa skore na cala tapicerke i zamiast poduszki jest gips
Silnik: 1.9 TDI GL (1Z) Pomógł: 11 razy Wiek: 29 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 946 Skąd: Świecie
Wysłany: 2009-10-23, 09:32
K@mil napisał/a:
podlacz pod Vaga
dla sprawdzenia ewentualnych błędów tak
najlepszym rozwiązaniem byłyby testy dynamiczne na trasie wtedy wszystko było by jasne w jakiej kondycji jest "borówka"