Witam szukam auta do 6000zł chciałbym aby auto miało instalacje lpg albo miało silnik na ropcie : ).
Interesuje mnie głównie marka vw model golf 3.Otwarty jestem tez na inne propozycje.
Kolego w Gorzowie stoi Variant w TDI, popatrz na otomoto, można by podjechać nawet MZK i obczaić, chyba na Myśliborskiej w którymś z komisów, miałem się wybierać go obejrzeć ale zdecydowałem się rozszerzyć obszar o zachodniopomorskie.
Ten gość też jest nieraz w Gorzowie http://otomoto.pl/volkswagen-golf-C19680652.html jeździłem tym autkiem, silnik zwykły 1.9D 64km 1Y, suchutki i zadbany, po zrobionej blacharce, lekko łuszczy się lakier, dobrze się prowadzi.
Będę w Gorzowie od września, mogę pomóc.
o dzięki wielkie za propozycje ale zapomniałem dodać że nie przepadam za wersją kombi.Ale dobra propozycja i cena. A i dzięki za rade o rozszerzenie szukania o woj zachodniopomorskie .A opcykany w golfiakach jesteś?
W ropniakach jestem bardzo obeznany, z resztą jedną rozwaloną benzynę też przeżyłem więc co je boli ogarniam, na niczym lepiej się człowiek nie uczy jak na błędach... Sam jestem w trakcie kupna TDI, jutro jadę na łowy, już jedno gówno wypatrzyłem i nie wziąłem
Ja też za kombi nie przepadam, ale są dużo tańsze niż hatchbacki i myślę że byłbym w stanie dla ceny znieść większego golfika.