Od 5 lat jeżdżę po drogach firmowym Matizem. Ten jednak dogorywa i szykuję się do pierwszego własnoręcznego zakupu samochodu. Wybór padł na Golfa III bo brzydki nie jest a i opinie ma nie najgorsze. Budżet na chwilę obecną mam ok. 5-6 tys za które jak mam nadzieję można kupić Golfika w niezłym stanie.
Silnik: AGG Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 421 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2011-10-24, 17:57
unikaj szrotów z gostynina... już tyle było o nich opowieści... ciężko jest znaleźć coś ciekawego, sam teraz kupiłem swojej golfa za 4tys i robię remont blacharki bo to co oglądałem to była żenada:/
_________________ Było: Fiat 126p, Golf III 1.9 CL TD, GOLF II 1.3 CL, Golf III 1.6 GL, Audi A3 1.9 TDi jest MK3 GTi 20 Jahre!!!
Mk3 GTi 20 jahre: http://www.golf3.pl/topic...ppy-vt35928.htm
taa kolega dobrze gada omijaj auta z gostynina szerokim lukiem szroty szroty i szroty ktos odemnie tam byl podrobione na maksa wygladajace jak z obrazka. po czasie wychodzi. tak samo jak komisy w gnieznie ja sie nacialem i kazdemu odradzam...
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Od 5 lat jeżdżę po drogach firmowym Matizem. Ten jednak dogorywa i szykuję się do pierwszego własnoręcznego zakupu samochodu. Wybór padł na Golfa III bo brzydki nie jest a i opinie ma nie najgorsze. Budżet na chwilę obecną mam ok. 5-6 tys za które jak mam nadzieję można kupić Golfika w niezłym stanie.
Na moje laickie oko wygląda ok, może nawet zbyt ok. A co wy o tym sądzicie?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie porady.
Popatrz na inne aukcje tego uzytkownika. Kazde auto jakie ma to malina, zdjecia poprawiane tak aby przykuwały oko...
Wpisz sobie w google auta z gostynina i poczytaj..
Na zdjeciach auto piekne ale jak sie pojedzie zobaczyć to polowy rzeczy nie ma
ja proponuje poszukac na innych portalach ogloszeniowych niz allegro czy otomoto tzn na bezplatnych jak tablica.pl . Niektórzy najpierw tam wystawiaja auta a potem sie "szarpna" na cos platnego. Ja sam trafilem na mk3 z 1,6 AFT 101KM za 2400 z przebiegiem 95tys udokumentowanym ksiazka serwisowa, dodam ze od dziadka. Sprawny technicznie w 100%. Podłoga zdrowa, jedyne ruda na klapie wychodzi (ale to normalne w mk3)
Silnik: 1.8 ABS + GAZ Pomógł: 15 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2011 Posty: 712 Skąd: ma wiedzieć ?
Wysłany: 2011-10-24, 23:02
no siedzenia pasuja tam jak nie wiem najlepiej kupowac auto od znajomego niz komisy itp tez patrzylem na takie i jade jade ide do komisu a tu psikus wkoncu sie wkurzylem i dzwonie do kolegi pytam krotko wady jakie ma i wzialem dalem 4000 troszke rdza lapie i kilka niedociagniec bylo ale chociaz nie bity i nie picowany.
"auto przyjechało na kołach do polski
spalanie 5,5l/100 km"
Fest 5,5 chyba w trasie przy 70km/h
jakby nie przyjechało samo na kolach to nawet nie warte ogladania, golfem mkiii jesli nie kupilo sie padla to mozna po całej europie bez problemu jezdzic, tylko lać do baku:)
2011:Integracja Racibrz,Ossy,III VAG Meeting Bielawa,Spot integracja-Wodzisław Śl.,SCP,Spot Między forumowy Opole, Spot Integracja z Czechami Virbice,Zakończenie sezonu Kraków