Wysłany: 2012-01-06, 10:48 Prośba o ocenę Variant TDI Bon Jovi
Jako, że sprzedałem mojego TDI'ka:
szukam teraz czegoś w trochę lepszym stanie. Mam do wydania ok. 10k zl. Ten wydaje się być fajny, ale za tą cenę mogę rozglądać sie już za jakąć gołą "czwórką". Jutro jadę go oglądać.
Myślałem i o A4 i o B5, ale do 12k zl (auto + ew. rozrzad, oleje, filtry i oplaty) ciezko jest znalezc nie bite auto z TDI w tej cenie Poza tym byłoby to najprawdopodobniej tylko 90 KM
A jesli sie zdecydowałbym się na tego golfa to plany byłyby na ok. 125 - 130 KM (216 + wirus)
No ale wracając do tematu, co myślicie o tym Goferku?
Myślałem i o A4 i o B5, ale do 12k zl (auto + ew. rozrzad, oleje, filtry i oplaty) ciezko jest znalezc nie bite auto z TDI w tej cenie Poza tym byłoby to najprawdopodobniej tylko 90 KM
A jesli sie zdecydowałbym się na tego golfa to plany byłyby na ok. 125 - 130 KM (216 + wirus)
No ale wracając do tematu, co myślicie o tym Goferku?
Na zdjęciach ładna maszyna
Gdybym mial szukać mk3 Variant to szukałbym cos z roczników 98/99 (są to ostani wersje variantów ktore byly produkowane wlasnie do 99r).
Na fotkach prawie każdy wyglada przyzwoicie,jeśli nie obejrzysz osobiście to nic nie będziesz wiedział...Takie jest moje zdanie...Cena również wygórowana bo dojdzie rejestracja i zrobi się kosmos a to tylko 96r...
Silnik: 1,6 AEA Pomógł: 14 razy Wiek: 28 Dołączył: 31 Sie 2009 Posty: 482 Skąd: LKS
Wysłany: 2012-01-06, 14:55
Jakby te przebiegi x2 to może by się zgadzało.
Co to kurna te auta stały u niemców czy jak? jeszcze TDI??
Ja w 2009 kupowałem benzynę 1,6 i miał 209tys. A wygląda jak wygląda możecie zobaczyć.
Umówiłem się z nim jutro na oglądanie (300 km dojazdu pociągiem ) Ja w przebieg też nie wierzę
Co do samych zdjeć obudowa poduszki jest jakaś taka wgnieciona, jakby ktoś w nią łbem przywalił. Błotnik po stronie pasażera jest lekko wklęśnięty, no i wydaje mi się że czarna lista przy tylniej lampie lekko jest zadarta do góry. Na progach pojawia się chyba powoli rdza, no i te czarne nakładki na boczne słupki są jakoś tak nierówno naklejone...
Sprzedający twierdzi, że autem jezdził jego ojciec, 1,5 roku.
Nie ukrywam że mnie najbardziej kusi AFN Miałem Gofera TDI 90 KM i nie mogłem narzekać na brak mocy, a 110 kucy to musi wręcz latać!
Ale słyszałem że A4 jest ciasne w brew pozorom z tyłu. Sam szukam autka i patrzyłem na A4 również ale gdzieś przeczytałem taką opinię.
prawdaz z tylu w ciasnawo ale ty nie pasazer wiec zlewka na temat. to audi klasa sama w sobie wykonanie w srodku plastikow cisza totalna poezja dla ucha w porownaniu z vw przepasc.przebieg pewnie z raz tyle do tylu cofniety tdik i 96r. moje jak sie okazalo przy sprzedazy gosc sprawdzil ja po vinie i ostatnie logowanie miala w 2008r w holandii miala na budziku 350tys. wtedy poszla do drugiego wlasciciela i nia jezdzil 3 lata pozniej ja ja kupilem i nia w pol roku zrobilem 20tysi wiec sadze ze przy sprzedazy silnik mogl miec kolo 500tysi a cykal jak wazka rzadnych stukow pukow cichutki. takze jak motor zdrowy przebieg nie jest wykladnikiem
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
prawdaz z tylu w ciasnawo ale ty nie pasazer wiec zlewka na temat.
Ale z tyłu będzie moja córcia i pewnie ja też nie raz jak będę
Poza tym ja na przebiegi nie patrzę bo zdanie mam takie jak Ty. Tyle, że ja poluję raczej na benzynę, no i najlepiej A6 w TB