No jak kto woli, ja też sie nie napalam i nie mowie że takie pieniadze dam, wszystko by sie okazalo po ewentualnych oględzinach ktore bede probowal chyba uskutecznic w wolnej chwili. A że wpadl mi ten Golf w oko to poddalem go ocenie znawcow ;d
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-09-24, 15:48
ja za taką cene poczekał bym
i dołożył do10 i rozglądał sie za
sam patrze za 4 kółkami a że brat ma b5 z 97 to wiem jaki to luksus w zakrętach i dzurach
wielowachacz z a8 to perfekcja
ale podono przebija to citroen
muszę to zweryfikować
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
k-m-r1 Audica to wiadomo, klasa wyżej wiec napewno luksus wiekszy. Z tym że za ten luksus juz musze doplacic zeby nie dorwać rzęcha a prawde mowiac na pierwszy woz Golf mysle spokojnie by styknal.
Panowie jeszcze wam nie dam spokoju i bede mial jedna prosbe Znalazłem cos takiego, silnik ten sam i przynajmniej sprzedawany przez prywatną osobe a nie komis samochodowy.
Pytania to jak poprzednio. Jak wam sie widzi, cos nie tak, czegoś brak lub cos jest czego nie powinno być ? Jest wprawdzie rok starszy od tamtego ale i tanszy. Poza tym jakos mniej zmęczony niz tamten mi sie wydaje. Prosiłbym zebyście jeszcze na tego rzucili okiem ;d Dzieki i pozdr.
powiem tak ze kupilbym trojke za ta kase ale 20 razy bym ja obszedl i pojechal na warsztat z nia. to jest fajne auto malo pali czesci tanie i ogolnie od skody felicii co mialem przed to niebo a ziemia. ale zrazilem sie po swoim z lekka byl cudny ladny wypicowany ja nie doswiadczony za bardzo w autach i lyklem a pozniej sie w dupe gryzlem takze jak sie zdecydujesz przemysl 10 razy bo wydac sianko jest latwo... ewidentnie jedz ogladaj srebrnego bardziej przykuwa moja uwage. kierunki ma ciemnione na maksa pewnie nie atestowane dlatego taki wyglad. cene bym zbijal z niego brak klimy brak szyberdachu. wydaje sie ladna sztuka ale biedna ale czasem lepiej wziasc cos biedniejszego a lepszego w stanie
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Silnik: AGG Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 421 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2011-09-27, 11:55
brak poduch dodatkowo, za 7 można by pomyśleć, a jeśli masz trochę kaski to poszukaj sobie GTi w TDi albo GT i wtedy przynajmniej wiesz za co płacisz za zadbany egzemplarz trzeba sporo zapłacić ale też dokładnie sprawdzić!
_________________ Było: Fiat 126p, Golf III 1.9 CL TD, GOLF II 1.3 CL, Golf III 1.6 GL, Audi A3 1.9 TDi jest MK3 GTi 20 Jahre!!!
Mk3 GTi 20 jahre: http://www.golf3.pl/topic...ppy-vt35928.htm
Silnik: 1.4 LPG Pomógł: 18 razy Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 1096 Skąd: OOL / DW
Wysłany: 2011-09-27, 12:12
nadal za wysoka cena pewnie zejdziesz do 7 ale marnie ma w srodku
lepiej kup cos za 3-4 koła najlepiej wersja minimum
ja polecam z kimą i wspomaganiem jak kobieta ma jezdzic
wiem że fajny to jest silniczek ale jak na pierwsze auto to lepiej dac mniej nauczysz sie jezdzic dbac kup teraz w naju zmien auto bedziesz dokłądnie wiedział czego szukasz
Ja kupiłem 1.4 ABU najprostrza konstrukcja łątwe w obsłudze do tej pory ani razu nie stanoł na drodze
ale cos za cos kupując zalerzało mi na niezawodnosci 3 lata temu przepłąciłem za auto ale do teraz jeżdze w sumie opłaciło wie gdy patrze z tej perspektywy czasu
To moja rada szukaj czegos biedniejszego posmigaj wymien pare czesci zobaczysz co piszczy przy kupnie kolejnego bedziesz w 100% pewien co bierzesz
ten co prezetujesz łądnie wygląda ale gdzie klima? ciekawe jak progi i ile dmucha turbina ...
ps kobiete w aucie i obroty 3 -4 tys wiem jak parkują
starszy dziadek dusił go bez gazu lub odwrotnie
własciciel zachwala opony ale to od kierowcy zalerzy ....
mnie by bolało ABS i klima
spalanie 4,5 przy 90-93 km/h miałem taki silnik to wiem 6 L przy 160km/h i 3 osoby wienc za szybko on nie jezdził
silnik nie taki cudo czasem przepływka siada lub turbina zapika sie jak zle jeżdzone
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył