Dzwoniłem, mowil ze buda zdrowa zadnej rdzy, klima sprawna itp itd. Tylko jakis lekki wyciek oleju i na liczniku ma 60kkm Czyżby już przejechał 300kkm i reset sie walnął ?
Tylko jakis lekki wyciek oleju i na liczniku ma 60kkm Czyżby już przejechał 300kkm i reset sie walnął
Możliwe jest że ma 360 tysięcy przejechane, ale możliwe jest to że ktoś nie umiejętnie chciał cofnąć licznik i mu się wyzerował... jest bardzo dużo możliwości a skąd ten wyciek No bo cena w zasadzie jest dobra
Dokladnie nie powiedział, tylko ze gdzies u góry, możliwe ze tylko pod pokrywa zaworów. Jak by miał 360kkm to troszkę jest. Aha zapomnialem dodać że mówił że ktos niby wymienial licznik na ten z białymi zegarami zanim go zakupił. Ma go tylko pół roku.Ile moze wciagnąć oleju taki silniczek ?
apropo ogłoszeń z internetu jak pewnie wszyscy to znacie, ale powiem wam historię ciekawą...
Na otomoto jest pewien golfik od prywatnego TDI 220 tys przejechane z książką prawie do końca serwisowaną, 5 drzwiowy, z bujnym wyposażeniem, wersja GT. Zdjęcia ideał, nie ma się do czego przyczepić, bez rdzy, cena 7700.
Takiego szukam od roku. Pojechałem 160km w fatalne warunki na drodze po niego. Oglądałem go 2min nie całe.
Co chce powiedzieć... Silnik miał 220tys, prawda książka ori. pedały, gałka biegów spoko, za to kierownica miała 500 tys jak nic ;D jakaś przekładanka, golf spawany w pół z innego, prawie cały szpachlowany. Musiał przyjechać wrak do PL.
Hhaha nie ty jeden jechałeś tyle kilometrów i dałeś sie w konia zrobić Sam sie przekonałem że kupno samochodu, to jedna wielka ściema 90% sprzedawców wciska kit że auto w idealnym a jak sie okazuje szrot Oto jeden z przykładów jak sam jeżdzę kupić samochód http://otomoto.pl/volkswa...-C22671551.html
Piękny nie ma co, opis stan idealny, przyjeżdżam 3 minuty ogladania i do domu całe zawieszenie do roboty, niby nie miał mieć oznak korozjii a tu dziura w podłodze na wysokości słupka(pewnie przez noc zgniła, hahah) W silnik nawet nie chciało sie już zaglądać i trzeba było sie udać do domu i stracone paliwo na 300km+