logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Pare pytań przed zakupem vr6
Autor Wiadomość
marcin85 

Silnik: 1.9 SDI
Wysłany: 2009-11-09, 11:40   Pare pytań przed zakupem vr6

Witam przymierzam się do zakupu takiego golfika ( VR6 ) i tu pytanie do osób które takowego posiadają na co zwrócic uwagę przed zakupem o co pytac sprzedającego podkreślę ze jeżdżę teraz tez golfiakiem tyle że 1.9 sdi troche przy nim sam robiłem więc jako takie pojęcie mam ale może coś typowego się dzieje w tym modelu z tym silnikiem bedę wdzięczny za wszelkie porady ewentualnie może mi ktoś coś z allegro albo otomoto coś polecic a przedział cenowy powiedzmy ze z 7-8 tyś ale jak by byl jakiś egzemplarz dobrze doinwestowany w ktorego nie bedzie dużego wkładu na początku to dożuce wiec mogą byc też droższe acha interesuje mnie silnik z gazem, 5 dzwiowiec , klimatyzacja w skorze i w elektryce powiedzmy ze to ogłoszenie jest ok tzyko brak gazu http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9252319 więc bez odpada bardzo dużo jeżdze więc kwestia ekonomiczna przeważa możę z czasem wyjme gaz ale zobaczymy także proszę o wszelkie informację i ewentualne linki do aukcji pozdrawiam Marcin

v1rooz 
czarny pas w ponizaniu

Silnik: ------
Wysłany: 2009-11-09, 16:48   

jezeli gaz to tylko sekwencja do takiego silnika.

marcin85 

Silnik: 1.9 SDI
Wysłany: 2009-11-09, 18:09   

no jak najbardziej z tym się zgadzam dzięki za rade zapomniałem dodać ze zapoznałem sie ze wszystkimi postami o tej tematyce ale nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi także pytanie cały czas otwarte

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu