Silnik: dwa zero AGG
Wysłany: 2011-02-22, 19:55 mk3 gti
Witam, jestem posiadaczem mk3 ale niestety w nie najlepszym stanie bo okazał się dobrym przekrętem, ale nie to jest tematem tego posta.
Przymierzam się kupić mk3 najlepiej jakieś GTI, interesuje mnie 2.0 8v 2E bodajże oznaczenie. Co sądzicie o tych motorach? Macie jakieś informacje na temat golfów takowych z okolic Warszawy? Każde uwagi i sugestie są jak najbardziej cenione
Do wydania mam około 7-8 tysięcy bo tyle już odłożyłem, ale wiadomo im taniej tym lepiej będzie można modzić:)
Postaram się w miarę często podglądać ten temat.
Jak chcesz 2.0 8v to szukaj juz z tym nowszym silnkiem ADY/AGG...
Ja o tych silnikach moge powiedziec tylko jedno, Najlepszy jaki moze byc w golfie 3 i passacie a dlaczego ? dobre osiagi przy dobrym spalaniu, stara konstukcja nadająca sie do gazu, wrazie naprawy koszta małe.
tutaj kolega z forum się ogłasza, rozmawiam z nim poprzez PW, miał malowaną tylnią maskę no i ten próg.. Nie ma OC, do wymiany w silniku jest olej i czujnik absu..
Wysłany: 2011-02-23, 22:56
Dla mnie MFA jest dobrym gadżetem
Znaleźć GTI 2.0 jest b ciężko i wątpię, że cokolwiek znajdę..
Miałem nadzieję na nieco lepsze zainteresowanie tym tematem. Niestety
Wysłany: 2011-03-12, 18:48
Spoko JUBI tylko nie mogę dojść dlaczego masz schowek taki jak z wersji z AIR BAG`em a nie masz ani jednej poduchy a ja niedawno zakupiłem takowe właśnie JAHRE Może nie lśni aż tak ale cena była przystępniejsza