bylem ostatnio w niemczech i chce zmienic mojego gti na tego gti vr6 co o nim myslicie? mam tydzien na decyzje bo sa inni chetni na niego Kolego naucz się pisać posty w odpowiednich działach Już jednego warra za to dostałeś
slawek3032, fajna sprawa jak byś jeździł tym od święta i w weekendy
ale jak to auto ma codziennie jeździć to pewnie dobre 1000zł przepali na miesiąc a wiem jak to jest mając pod prawą nogą pedał gazu a pod maską tyle koni każdemu na drodze się chce dać popalić
Jak masz kasę na paliwo to kupuj śmiało Jak też miałem okazję kupić takiego stał VR6 i mój obecny ale jak dowiedziałem się ile to pali + opłaty za silnik (a ja bez zniżek) to zwątpiłem
każde zdjęcie inne? 2 pierwsze to samo auto - potem kolejne 2 to inna parafia... to co ty w końcu chcesz kupić?
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
3 rozne autka - rozumie z ktores z tych masz chęc kupic.... Ja ci powiem ze jeśli masz prace to kupuopj vr6 spokojna jazda nie spali ci dużo, cos podobnego jak gti 16v
A tu vr6 to wypasik niezły
1,2 i 4 zdjęcie to jedno auto ... wnioskuje po kostce brukowej a nr. 3 to chyba kolegi fura na zamiane
_________________ Posłuchaj go, prawde Ci powie ----------------------------------------------------->
slawek3032 [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-16, 10:08
Racja przez przypadek zaladowalem zdiecie swojego obecnego gti zrobione zaraz po sprowadzeniu sorki wlasnie te paliwo mnie przeraza z oplatami spoko zarejestruje na ojca, no chyba ze zrobie przekladke silnikow bo w vr podoba mi sie calosc oprocz silnika