Witam
Zastanawiam się nad zakupem golfa i przeglądając aukcje natrafiłem na taką ofertę: LINK
Zastanawia mnie ta niska cena...z racji na wersję. Jest ktoś z okolic żeby to autko obejrzeć? Bo ja mam ponad 400km i w ciemno jechać nie bardzo. Jak widzę tą cenę to aż mam chęć zadzwonić i wprost zapytać "co z tym autem jest nie tak? " Poradźcie
Słuchaj to jest golf benzyna więc one już nie są wiele warte, może koleś nie wie co ma, może chce się go pozbyć więc nie chce wygórowanej ceny. Dla mnie cena jest w sam raz jak na mk3 w benzynie.
_________________ Moje mk3 “go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
nie istnieją okazje, ten golf to po prostu jakiś gracik, zapewne rdza już go zjada ostro, silnik do remontu, zaliczył kilka dachowań albo śmierdzi trupem w środku, nic innego nie wymyślimy puki ktoś fizycznie go nie zobaczy i nie napisze co zastał na miejscu
No to dzwonić do gościa i pytać wprost czy coś z autem jest nie halo?
A może ktoś jest w stanie z okolic podjechać i obejrzeć do autko?
UP
Na zdjęciach widać, że jedynie próg kierowcy byłby do zrobienia bo ruda go dopada...
No i widać, że chyba tył był robiony albo po prostu niema tego czerwonego paska na zderzaku
Coś tam może w sobie kryć ta maszyna... Jak ktoś nie obejrzy go na własne oczy to tutaj możemy wymyślać - silnik zajechany, rdza go zjada, czy nie wiadomo co... Jak na żywo się nie obejrzy to nie ma co dyskutować. Sprzedający jakiś handlarz. Pewnie ktoś mu zostawił golfa w rozliczeniu i teraz chce się go pozbyć. Jedyne rozwiązanie to jechać i obejrzeć. Dopiero wtedy się okaże czy warto, czy nie warto.
Silnik: Lezy na Palecie Pomógł: 16 razy Wiek: 23 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 1379 Skąd: GSL
Wysłany: 2011-09-02, 16:45
ten 20 J był wyprodukowany na Włochy
dlatego niema systemu DSP i nie posiada ESP co każde inne 20 J miały na pokładzie (oprócz tych na włochy)
siedzenia uwalone ze szkoda gadać kiera tez pewnie mocno wytarta dlatego ktoś założył jakieś głów..... nie posiada progów GTI i widac ze progi i błotnik do wymiany jak najszybciej widac tez ze nie ma ori klamek wewnetrzych bo 20 J miały metalowe pochromowane ale nikt ci nic onim nie powie puki ktos go nie obejzy
No to panowie zadzwoniłem i jestem ciekawy co na to powiecie...
Sprzedawca powiedział o wylanym amortyzatorze tył, o potrzebie wymiany łączników stabilizatora przód oraz o rdzy (dziurach, ale nie na wylot) w podłodze, przy odpływach wody... Co wy na to? Opłaca się to brać? Jakie koszta tego wszystkiego w takim razie będą?
Sprzedawca powiedział o wylanym amortyzatorze tył, o potrzebie wymiany łączników stabilizatora przód oraz o rdzy (dziurach, ale nie na wylot) w podłodze, przy odpływach wody...
Silnik: vr6 Pomógł: 7 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 588 Skąd: Nowy Staw City :D
Wysłany: 2011-09-02, 22:05
BialyUst, co ty za głupoty piszesz
[ Dodano: 2011-09-02, 23:12 ]
dla sprostowania to ten z linku to jest normalny niemiec bez dsp bo pewnie ktoś zajebał jak to bywa w sprowadzanych autach brak mu progów dokładki halogenów blend od jahre tył zderzak nei ma paska
co do jahre na włochy to szły tylko w 16v miały kubły recaro ale nie takie jak w edition! miały czarne pasy i ręczny z czerwonym guzikiem i nie miały nokia dsp ale miały za to czarne słupki i nie miały pasków na zderzakach! dodam jeszcze ze przewaznie miały climatronic.