Jak w temacie...
Mój ziom który ma mi sprowadzić golfa gti wciąż sie nie odzywa... a ja jestem bez auta 2 miechy i mnie już kule biją
znalazłem niezłe cacko na allegro
http://allegro.pl/item752...lny_zobacz.html
jeśli jest ktoś na forum z tych okolic by sprawdzić go czy jest tak jak jest...
czy opłaca mi się z gotówką po niego jechać, jak tam to będę wdzięczny i normalnie skrzynia piwa
bo potrzebuje auta, a widzę że jest świeżo sprowadzony....
tak na pierwszy rzut oka Golfik się ładnie prezentuje, ale jeśli się nie mylę to od 95r kierunki w błotnikach powinny być owalne i jeśli to jest GTI Edition to nie wiem, czy nie powinny być czasem inne fotele... ale nie jestem w 100% tego pewny, więc jeśli się mylę to mnie poprawcie...
błotnikach powinny być owalne i jeśli to jest GTI Edition to nie wiem, czy nie powinny być czasem inne fotele... ale nie jestem w 100% tego pewny, więc jeśli się mylę to mnie poprawcie...
kierunki owalne od 96roku
a co do foteli to sa to połkubelki i z tego co wiem byly montowane
Wiem że opłaty dojdą, coś chyba około 1,5 zł mniej lub więcej, mój kumpel ma znajomego co sprowadza w Poznaniu auta i na giełdzie tam siedzi... dziś ma go mi obejrzeć, więc być może jeśli naprawdę jest w idealnym stanie jak go tu widzę, chociaż lewa strona tylnego błotnika jak by coś odchylona była
albo mi się wydaje...
I się ugadam z rodzicami że to ten i się zgodzą to go biorę
Prosze mnie nie bić takimi tekstami 15letni samochod i idealny stan... (takie rzeczy to tylko w Gostyninie) haha 5letnie samochodu sa juz po przejsciach a co tu mowiac o 15letnim...
Jesli jest na nim oryginalny lakier to sorki ale nie ma bata zeby tak wyglądał... slonczeko lubi bardzo czerwony... takie jest moje zdanie...
No i drugim moim zdaniem jest to zeby ogladac silnik to jest najwazniejsze... buda moze byc złożona z 3 ale silnik ma byc zdrowy tzn w sensie ma jezdzic jak na ta moc co posiada
Wiesz jeśli chodzi o rdze to nie chce się sprzeczać ani dyskutować tu wiele, ale miałem Citroena Ax 93 rocznik i mieliśmy go 12 lat w Polsce, z czego ja jeździłem 4 lata, nie licząc tego że był bity w tył i musiałem reanimować bok 2 razy to szczerze na karoserii nie zauważyłem grama rdzy... No nie wspominając o tłumiku który się wypalił i zgubiłem po drodze
Więc jak go ktoś nie sprawdzi w realu i nie powie mi jak jest z nim naprawdę to nie mam poco jechać
Także czekam...
Znalazłem ten link który zapodał v1rooz, i stał wtedy 7500 a teraz jest 7900 więc utarguje się raczej z kolesiem jak by miał być...
Silnik: 2.0 8V Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 01 Mar 2008 Posty: 222 Skąd: WiElIcZkA
Wysłany: 2009-09-26, 18:02
tez widzialem juz tego golfa wczesniej za 75ootysia a kierunki powinny byl owalne.. mam rocznik ten sam i mam juz owalne w swoim chyba ze w tej wersji jest inaczej to jakos montowane ale watpie
nic owalnego nie powinien miec... owalne wchodzily od październik 1995. do pazdziernika sa kwadratowe...
Jest pełno golfikow z 1995 co maja owalne ale sa np z listopada... Ja mam z czerwca i mam kwadratowe...
Jesli nie wierzysz zapraszam do histori o golfie tam masz wszystko napisane...
Dzwoniłem do Mojego znajomego, i się okazuje że na Poniedziałek się z kolesiem umówił bo dzisiaj miał robotę znajomy do późna i ciemno było...
Więc się okażę czy bili GTI czy dobrze go traktowali...
Druga opcja to taka że znajomy co sprowadza z mojej miejscowości auta weźmie mnie ze sobą i pojedziemy za granice szukać... Ale wtedy ofert będzie więcej i nie będzie trzeba czekać... No ale wtedy mam nadzieje że będzie oks... bo jestem prawie że 2 miechy bez auta chłopaki i wariuje w budzie już
Więc tak, znajomy się pospieszył i dziś go sprawdził....
coś mu nie dawało spokoju i chciał go jeszcze raz sprawdzić no i się okazało że koleś już go sprzedał...
ale bardzo ale bardzo współczuje temu komuś
Dowiedziałem się od znajomego że tego golfika bili, ale za to całkiem bardzo, bo sprawdził go długopisem na magnes i cały tył z bokiem szpachtel niby...
dlatego taki lakier wygląda no i ten zderzak dziwnie....
więc ave temu golfikowi....
A ja czekam dalej aż znajomy znajdzie odpowiedniego GTI za granicą...
niestety musze być jednak cierpliwy...
Prosze mnie nie bić takimi tekstami 15letni samochod i idealny stan... (takie rzeczy to tylko w Gostyninie) haha 5letnie samochodu sa juz po przejsciach a co tu mowiac o 15letnim...
Jesli jest na nim oryginalny lakier to sorki ale nie ma bata zeby tak wyglądał... slonczeko lubi bardzo czerwony... takie jest moje zdanie...
No i drugim moim zdaniem jest to zeby ogladac silnik to jest najwazniejsze... buda moze byc złożona z 3 ale silnik ma byc zdrowy tzn w sensie ma jezdzic jak na ta moc co posiada
[ Dodano: 2009-10-09, 18:55 ]
Jesli jest na nim oryginalny lakier to sorki ale nie ma bata zeby tak wyglądał... slonczeko lubi bardzo czerwony... takie jest moje zdanie...- święta racja