logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Golf TDI AFN GT
Autor Wiadomość
paladiss 

Silnik: AFNszukam
Wysłany: 2011-04-09, 14:52   Golf TDI AFN GT

Witam,
Możecie mi poradzić czy warto w ogóle jechać i zobaczyć jak chodzi te stado koni ?
1996 rocznik,klima itp prawie full opcja :) i za 6 kołą. :hyhy:
http://moto.allegro.pl/go...1552891753.html

k-m-r1 

Silnik: 1.4 LPG
Wysłany: 2011-04-09, 20:11   

pełno rdzy będzie pod platikami nadkoli
no wiesz takie autko taki silnbik w takiej cenie? to ja powiem na przykąłdzie brata co kupił audi 80 za 1100 zł jak naradie to dokłada wczoraj wymieniał poduszki pod spilnikiem noc stop cos

[ Dodano: 2011-04-09, 21:14 ]
a przyglądając sie fotkom zapytam czemu nie ma poduchy u kierowcy? skoro ma czujnik i drugązaslepke u pasażera? wienc wystrzeliło conieco
przebieg? 270 i auto z 1996? policzmy to jest 15 lat 18 tys rocznie ok będzie tylko że to nie jest polskie auto normalnie taki przebieg ma auto po12 latach a nawet widziałem autko po 2 latach a przebieg ponad 300 tys
i to są 3 furtki wienc nie licz na luksus

paladiss 

Silnik: AFNszukam
Wysłany: 2011-04-09, 21:03   

Przebieg mam gdzieś bo go na pewno nigdy nie poznam, właśnie szukam takiego golfa z takim silnikiem i najlepiej bez przeróbek, a w ogóle to po ile chodzą takie golfiki z tym silnikiem + klima ? jestem świadomy że jak kupie obojętnie jakiego golfa to i tak będę w niego pakował bo to nie jest roczne auto.
A co do przebiegu to ojciec w ciągu 4 lat robi 300+ tyś km, a niemiec nie kupuje diesla po to żeby do kościoła jeździć . W w/w golfie podoba mi się wyposażenie , prawie full opcja ;D ale 6 koła to nie wiem czy to okazja czy kupa złomu .

ps. Patrząc po zdjęciach to tam gdzie jest poduszka powietrzna u pasażera jest pogięte cale jak by wyszczał już był kiedyś , więc chyba sobie go odpuszczę .

gello1 

Silnik: 1,6 AEA
Wysłany: 2011-04-09, 21:36   

kolegopaladiss, jest taka zasada. Nikt dobrego auta nie sprzedaje tanio. Nie ma okazji. T a cena sama daje do myślenia. A blacharka widać, że nie zadbana skoro wyżarło na wylot. Jak masz blisko to możesz podjechać, ale radzę dobrze pozaglądać na blacharkę a jak się nie znasz to weź kogoś kto zna takie auto na wylot i wie gdzie zajrzeć :hyhy:

k-m-r1 

Silnik: 1.4 LPG
Wysłany: 2011-04-10, 10:15   

Jak pojedziesz wjedz na kanałi zobazc od spodu progi i zajrzył z tyłu w bagażnik a konkretnie pod tapicerke zerknij na wlepke czy nie zamalowana
pod maską zdejmij uszcezlkę co dzieli podszybie i te plastiki z komorą silnika jak kszywa to wiesz ...
zerknij czy ma na nadkolu kierowcy tabliczkę czy taka sama jest na przednim wzmocniuniu czy ma prawidłową osłonę silnika i czy pod silnikiem też jest taki plastik bo był montowane seryjnie
klima chodzi? nie wież w to żę nie nabijałjej od tamtych wakacji i ledwo zimne leci bo pompka mogłą siąs

A taka moja uwaga Jak auto to z klimą i szybrem elektryka to taki bajer który czasem fiksuje ...

[ Dodano: 2011-04-10, 14:38 ]
http://otomoto.pl/volkswa...-C18120023.html

zerknij w link
opis ABS brak
Webasto ciekawe gdzie
a cena kusząca

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu