mallly26, rodzynki wyszukujesz...
Nie żebym się czepiał, ale 95rok powinien mieć lampy przednie H1+H1, chyba że się mylę....?
Jeśli jest to GT jak piszesz, to również brak jest sierpów i nakładek progowych.
no wlasnie wiem otym ze niema tego i wlasnie chyba cos jest nie tak znim i moze byc po dzwonie
Ale w ogłoszeniu nie ma napisane że jest to wersja GT, więc nie wymagaj żeby były.
Auto wygląda na GL-a a tylne lampy dymione..
Albo ktoś modził (nieudolny miłośnik marki) albo kładli co popadło po dzwonie.
Silnik: 1.4 ABD Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 163 Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-01-11, 21:43
slavwek.ie napisał/a:
mallly26, rodzynki wyszukujesz...
Nie żebym się czepiał, ale 95rok powinien mieć lampy przednie H1+H1, chyba że się mylę....?
Jeśli jest to GT jak piszesz, to również brak jest sierpów i nakładek progowych.
jest to GT wersja ... mfa ktore w silnikach 1.8 bylo tylko w GT... wersja GT ale bardzo okradziona... brak listw szerokich. brak sierpów, brak progów plastikowych
Najlepiej zadzwonić niech zrobi foto wlepki w bagazniku..
leyn napisał/a:
JA mam z Maja 95 i mam zwykłe lampy
golfy z 97 mialy nawet lamp h4, wszystko zalezy od wersji...
Tylko wersja GT/GTI miala h1h1 od poczatku produkcji...
Ryjek napisał/a:
ale w GL powinny byc elektryczne szyby. wiec juz sam nie wiem
skad takie info ? jeden mial drugi nie mial jak sobie klient zazyczyl. Golfy wychodzily w bardzo różnej konfiguracji np klima a szyby na kolbki